Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztál már ezen az oldalon igazán jó férfival/nővel?
Kicsit szeretnék pontosítani.
Milyen is az igazán jó Nő vagy Férfi?
Azt gondolom,hogy mindenkinek más és más kritériumok alapján történik a választás.
Az egyik hozzászóló azt írta,hogy volt egy Nő aki jó volt,és a végén elment egy kigyúrt pasival.Az lehet hogy jó volt,de a kigyúrt pasinak nem Neked,kedves hozzászóló.Az a puzzle egyszerűen oda illeszkedett,ahol a helye van.
Hazudnék ha a testiség,és az abból adódó szépség nem vonzana,és nem fordulnék meg egy pár szép cici,vagy formás popsi után,de alapvetően az nem minden.A kapcsolathoz,és hogy az még működjön is többre van szükség.Leginkább türelemre,bár abból a legkevesebb van a rohanó világban.
Hogy én hogy cselekednék?
Hát a kezdeti szimpátia után beszélgetnék a kedves hölggyel,hogy jobban megismerjem,milyen is Ő valójában,de a sex-re való utalással,vagy ilyen jellegű témákkal nem hozakodnék elő az első pár randin.Ez ugyanis az egyik leggyakoribb hiba,amit férfitársaim elkövetnek,egy kialakuló frigy alkalmával.
Az ágybabújás aktualitásáról minden esetben a hölgyek döntenek.
Igen 1x!
8 nővel ismerkedtem itt de 1 az nagyon ott volt. De nem utaztam 190 km-ert miatta.
én is, leveleztünk privin, megbeszéltünk egy találkát egy nyilvános helyen, aztán miután megismerkedtünk picit, akkor elmentünk a mosdóba és csókolóztunk és tapiztuk egymást :D
22fm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!