Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Találkoztál már ezen az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztál már ezen az oldalon igazán jó férfival/nővel?

Figyelt kérdés
Olyannal aki tényleg fullos volt minden szempontból.
2015. jún. 19. 23:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, beszélgettem már innen bombajó nőkkel, párral taliztam is...:)
2015. jún. 20. 00:58
 12/19 anonim válasza:
Olyan igazi fullos szupermodell bombanőt még nem láttam itt, mondjuk nem is nagyon szoktam felhasználókkal trécselni, de akadnak nagyon helyes, csinos lányok, akik tök feleslegesen aggódnak a testalkatuk/arcuk/mellük/fenekük/lábuk/stb. miatt.
2015. jún. 20. 01:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Igen :)
2015. jún. 20. 07:42
 14/19 anonim válasza:

Kicsit szeretnék pontosítani.

Milyen is az igazán jó Nő vagy Férfi?

Azt gondolom,hogy mindenkinek más és más kritériumok alapján történik a választás.

Az egyik hozzászóló azt írta,hogy volt egy Nő aki jó volt,és a végén elment egy kigyúrt pasival.Az lehet hogy jó volt,de a kigyúrt pasinak nem Neked,kedves hozzászóló.Az a puzzle egyszerűen oda illeszkedett,ahol a helye van.

Hazudnék ha a testiség,és az abból adódó szépség nem vonzana,és nem fordulnék meg egy pár szép cici,vagy formás popsi után,de alapvetően az nem minden.A kapcsolathoz,és hogy az még működjön is többre van szükség.Leginkább türelemre,bár abból a legkevesebb van a rohanó világban.

Hogy én hogy cselekednék?

Hát a kezdeti szimpátia után beszélgetnék a kedves hölggyel,hogy jobban megismerjem,milyen is Ő valójában,de a sex-re való utalással,vagy ilyen jellegű témákkal nem hozakodnék elő az első pár randin.Ez ugyanis az egyik leggyakoribb hiba,amit férfitársaim elkövetnek,egy kialakuló frigy alkalmával.

Az ágybabújás aktualitásáról minden esetben a hölgyek döntenek.

2015. jún. 20. 10:49
 15/19 opened paradise ***** válasza:
Igen,de nem ebben a kategóriában.
2015. jún. 20. 11:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem is eggyel. 24N
2015. jún. 20. 14:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Persze, voltak helyes lányok.
2015. jún. 20. 14:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen 1x!

8 nővel ismerkedtem itt de 1 az nagyon ott volt. De nem utaztam 190 km-ert miatta.

2015. jún. 20. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:

én is, leveleztünk privin, megbeszéltünk egy találkát egy nyilvános helyen, aztán miután megismerkedtünk picit, akkor elmentünk a mosdóba és csókolóztunk és tapiztuk egymást :D

22fm

2015. jún. 20. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!