Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen szégyen szerinted hogy még sose voltam nővel?
10-es, nem vagyunk egyformák. :-)
Olyan nővel én sem jönnék össze, akivel nem tudok csókolózni, mert nekem ott kezdődik a barátnő, de a nyelvét nem kérem. De hogy visszakanyarodjak, egy telefonos (90-es) társkereső szolgáltatáson keresztül jöttünk össze.
Ettől függetlenül jó volt, hogy volt nekem az a lány, és nem sokkal utána jött a feleségem egy társkereső irodán keresztül.
Több lánnyal randiztam így, volt, akitől a víz levert, volt, akit tőlem, ehhez néha gyomor kell.
Jártam a Happy Klubba is, nem tudom, hogy ki emlékszik rá, ott is ismerkedtem, hajtottam a lányokat, tánctanfolyamra is elmentem, pedig én aztán... A társkereső irodáról már lemondtam. A tánctanfolyamon majdnem össze is jöttem egy lánnyal, aki ugyanolyan kis magának való volt, mint én, de akkor hívott a társkeresős nő, hogy egy lány érdeklődött, hívjam fel. Minden mindegy alapon találkoztam vele, és ő lett a feleségem. Derült égből. Állítólag ez így megy. :-)
De csak annál működik ez, aki megy a nők után. Otthon ülve szűz maradsz. Én az utolsó években már mentem utánuk szégyentelenül.
Utolsó, 26 éves koromig én sem bírtam elképzelni, hogy egy nőnek én kelljek, pedig nagyon próbáltam. Nagyon lúzernek éreztem magam.
...
A fiam most lép nyolcadikba, a lányom másodikos lesz. Ha a kételyeim ellenére nem hajtottam volna a lányokat, akkor ez most nem lenne.
De ha neked ez az attrakciód, akkor csináld így tovább. Hátha rekordot döntesz.
Én írtam a privátot a másik posztban, amit nyitottál.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!