Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova lett a férfiak potenciája?
Figyelt kérdés
számtalan efféle hírbe botlok, nem csak az újságokban, hanem baráti körömben is, valamint saját párkapcsolatomban is ezt tapasztalom...
ápolt vagyok, szóval nem erről van szó...
lelki bajai lehetnek?... na de minden férfinak?...
a baráti körömben 12 pár tagjait faggattam végig...
miért nem izeg mozog a kis hatlövetű többet?
de ugyanakkor ki meg pont nem hal a világ... sőt.. egyre többet vagyunk..
2015. jún. 19. 20:00
11/14 anonim válasza:
Csak te botlassz rossz pasikba. Kanosabbak vagyunk, mint valaha:DD
12/14 anonim válasza:
Mozgásszegény életmód, és a bolti kaja, ami tele van tömve szójával. (Ösztrogén!)
13/14 anonim válasza:
Ilyen férfiellenes és stresszes világban csoda, hogy még bárkinek is feláll.
Nekem pár éve volt egy 2-3 hetes időszakom amikor nem állt fel rendesen.
25F
14/14 anonim válasza:
A probléma több rétű lehet. Lehet szervi, lelki. Van pár igazán érdekes cikk erről, ha gondolod küldök linket.
Egyik legfőbb ok amúgy a stressz, a túlhajszoltság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!