Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor kell lefeküdnöd valakivel, hogy tudd jó-e vele az ágyban?
Figyelt kérdés
Illetve a partnereid hány %-a volt jó az ágyban?2015. jún. 19. 15:57
11/16 anonim válasza:
Nekem is elég egyszer, már akkor lehet tudni hogy mire számíthatok később is. Szerintem a szexualitás jóreszt ösztönös, mert van aki első alkalommal egesz jó, és van aki a 10. nő után is gyenge. (tapasztalat)
12/16 A kérdező kommentje:
10. nő után??
Azonos partnernér hanyadik alkalommal, nem hanyadik partnernél. Képzavar :S
2015. jún. 19. 17:33
13/16 anonim válasza:
Ezt az aggódó tapasztalatlanoknak írtam :D
Nekem olyan még nem volt hogy valakivel eleinte rossz volt, később pedig jó. Vagy egyből az volt, vagy fél év után sem... Más dolog az összecsiszolódás, ahhoz kell vagy 10 alkalom...
Meg persze ott a vérmérséklet, valaki alapból vadabbul szereti, valaki pedig inkább gyengébben, érzékibben. És ha a két félnél ez eltérő, abból hosszútávon lehet gond (vagy rövidebben is)
#11 N
14/16 anonim válasza:
Akik azt írtuk, egy alkalom is elég, az nem azt jelenti, hogy már elsőre tökéletesen jó a dolog. De egy alkalomból le lehet szűrni, hogy összeillünk-e szexuálisan, össze tudunk-e csiszolódni gyakorlással és egymás testének közelebbről való megismerésével.
15/16 anonim válasza:
Akkora hülyeség, hogy az első pár alkalommal kiderül. Amikor a barátommal lefeküdtem először (mindketten szüzek voltunk) utána kb. 4-5 hónap kellett, hogy élvezzem is. És meg sem fordult a fejemben, hogy nem illünk össze szexuálisan meg egyebek. Igaz, hogy nem volt rossz akkor sem, de olyan behatárolhatatlan érzés volt és új, aztán ahogy mondani szokás, összecsiszolódtunk :) És jó vele.
16/16 anonim válasza:
Nekem a második barátom szűz volt, de így is elég ügyes, gyors tanuló. 2 hét után meglepetésemre már jobban élveztem vele, mint az első barátommal, aki nem volt szűz már a kapcsolatunk kezdetén sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!