Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meg lehet szerettetni valakive...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet szerettetni valakivel olyan dolgot a szexben, amit addig nem kedvelt? Nektek volt ilyen? Mi volt az?

Figyelt kérdés

2015. jún. 17. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem szűz barátnőm megalázónak tartotta az orált adni is és kapni is, de megszerette : DD
2015. jún. 17. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem megszerettetni nem,de azt esetleg, hogy elviselje, vagy közömbösen végigcsinálja
2015. jún. 17. 11:40
 3/8 anonim válasza:
meglehet, de legtöbbször elég nehezen megy,először lehet hogy undorral megy bele, és ha szerencséd van,megkedveli.:P
2015. jún. 17. 12:00
 4/8 anonim válasza:
Nekem különböző gátlásom volt több féle póz iránt mivel elég dundi vagyok és nem volt merszem, mivel úgy gondoltam úgysem sikerülne, nem vagyok elég hajlékony stb.. de nagy nehezen sikerült rávennie a barátomnak és azóta van kedvencem is..:D
2015. jún. 17. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Hajjaj! Eleinte egy csomó mindent elutasítottam, amit azóta megszerettem :)
2015. jún. 17. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:

igen, persze. Nekem már sikerült asszonynál.

Ez főleg akkor van, ha az előző kapcsolatokban valamit rosszul csináltak és emiatt utálták meg.

De persze vannak olyanok, amiket lehet bármennyire is jól csinálni, nem esik jól a lánynak. Pl nálunk ilyen az anál. Tök mindegy hogyan csináljuk, nem tetszik, nem indítja be, inkább az ellenkező én meg nem erőltetem.

2015. jún. 17. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze. De csak abban az esetben, ha nem zárkózik el mereven, és hajlandó próbálkozni.
2015. jún. 18. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Max. megcsinálja, mert szereti, hogy a másik élvezi, de szeretni nem fogja. Egy lány megpróbálta megszerettetni velem a lovagló pózt, de nem igazán sikerült. A kutyapózt sem szeretem, mert kényelmetlen, és nem tudom élvezni, de ha a partnerem azt élvezi, akkor lehet néha azt is. Nyalni sem szeretek, de neki az jó, ezért szoktam.

Viszont nagyon szeretem a misszionárius pózt, és csókolózni, és én is meg szoktam ezt kapni. :-)

42F

2015. jún. 18. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!