Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet szerettetni valakivel olyan dolgot a szexben, amit addig nem kedvelt? Nektek volt ilyen? Mi volt az?
igen, persze. Nekem már sikerült asszonynál.
Ez főleg akkor van, ha az előző kapcsolatokban valamit rosszul csináltak és emiatt utálták meg.
De persze vannak olyanok, amiket lehet bármennyire is jól csinálni, nem esik jól a lánynak. Pl nálunk ilyen az anál. Tök mindegy hogyan csináljuk, nem tetszik, nem indítja be, inkább az ellenkező én meg nem erőltetem.
Max. megcsinálja, mert szereti, hogy a másik élvezi, de szeretni nem fogja. Egy lány megpróbálta megszerettetni velem a lovagló pózt, de nem igazán sikerült. A kutyapózt sem szeretem, mert kényelmetlen, és nem tudom élvezni, de ha a partnerem azt élvezi, akkor lehet néha azt is. Nyalni sem szeretek, de neki az jó, ezért szoktam.
Viszont nagyon szeretem a misszionárius pózt, és csókolózni, és én is meg szoktam ezt kapni. :-)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!