Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti sex közben miért nyögtök? És mitől függ, hogy valaki hangos valaki meg totál csendben van?
Azért mert jó.
vagy mert nagyon rossz.
Én mindig élveze, a baráommal a szexet, de sose nyögdécselek, nem visítok. Csak a "csúcson" egy kis hang kijön a torkomon, de ennyi. Attól még.hogy csendesen ,"némán" szexelek, nem leszek fadarab. Senki se egyforma.
Nekem az a furcsa,mikor rohadt hangosan szeretkezik egy pár. (a szomszédok meg nem kíváncsiak erre)
Főleg akkor kiakasztó,mikor egy lakásban él több ember, és ha nem akarja,akkor is muszáj hallgatnia a visítozást.
A barátommal jól megvagyunk így is.hogy nem nyögök egyfolytában. Én így vagyok "beállítva":D
Erről még nem írt senki. Én évekig csak a végén, az orgazmusnál adtam ki hangot, és azt hittem ez így normális, de mikor rájöttem milyen az amikor tényleg jól felgúznak, azóta sokkal többet nyögök. Már szex közben is (nem csak a végén kb 10 másodperc ig)
Szóval a mennyiség attól függ, mennyire vagy jó, nem attól hogy olyan "típusú" a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!