Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti sex közben miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti sex közben miért nyögtök? És mitől függ, hogy valaki hangos valaki meg totál csendben van?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 11:19
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Imádom, ha hangos közben a nő. Az azt jelenti, jó vagyok. :)
2015. okt. 20. 09:52
 32/39 anonim ***** válasza:
na vajon miért nyögnek....sose fogunk rájönni:O
2015. nov. 18. 21:36
 33/39 anonim ***** válasza:
én is ahhoz vagyok szokva hogy csendben kell lenni mert szülők miatt nem lehetett soha hangosan csak angy ritkán nem tudom nekem meg akkor olyan furcsa volt a hang ami kijött a számon és nem mertem kiadni hangot most már nehéz elengedni magam nem vagyok hozzászokva a hangomhoz ez a baj egyszer csak sikerül egyébként igen ösztönösen jön nem magamtól adom a hangot ki, ezért is félek elengedni magam mert ki tudja milyen hülye hangot adok ki
2015. nov. 18. 22:13
 34/39 anonim ***** válasza:
Ösztönösen jön nekem:D A barátomnak pedig nagyon bejön. 17/L
2015. dec. 10. 19:09
 35/39 anonim ***** válasza:

Azért mert jó.

vagy mert nagyon rossz.

2015. dec. 18. 08:40
 36/39 anonim ***** válasza:

Én mindig élveze, a baráommal a szexet, de sose nyögdécselek, nem visítok. Csak a "csúcson" egy kis hang kijön a torkomon, de ennyi. Attól még.hogy csendesen ,"némán" szexelek, nem leszek fadarab. Senki se egyforma.

Nekem az a furcsa,mikor rohadt hangosan szeretkezik egy pár. (a szomszédok meg nem kíváncsiak erre)

Főleg akkor kiakasztó,mikor egy lakásban él több ember, és ha nem akarja,akkor is muszáj hallgatnia a visítozást.

A barátommal jól megvagyunk így is.hogy nem nyögök egyfolytában. Én így vagyok "beállítva":D

2015. dec. 19. 19:26
 37/39 anonim ***** válasza:

Erről még nem írt senki. Én évekig csak a végén, az orgazmusnál adtam ki hangot, és azt hittem ez így normális, de mikor rájöttem milyen az amikor tényleg jól felgúznak, azóta sokkal többet nyögök. Már szex közben is (nem csak a végén kb 10 másodperc ig)

Szóval a mennyiség attól függ, mennyire vagy jó, nem attól hogy olyan "típusú" a lány.

2015. dec. 26. 19:59
 38/39 anonim ***** válasza:
FelHúznak *
2015. dec. 26. 20:00
 39/39 anonim ***** válasza:
Az egyik ordít az élvezettől, a másik csendben van, és arra gondol, hogy ugyan mi a francot kellene már megint főzni holnap! A következő nyögdécsel, mert szenved, és közben arra gondol, hogy ugyan mikor hagyja már abba végre, mert észre sem veszi hogy teljesen szárazon köszörül. Bár vakultam volna meg mintsem hogy egyszer is ránéztem! És így tovább. Vannak akik nem itt kérdezgetnek, hanem párbeszédet folytatnak a párjukkal, hogy mivel lehetne élvezetesebbé tenni az együttléteket.
2016. febr. 5. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!