Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti sex közben miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti sex közben miért nyögtök? És mitől függ, hogy valaki hangos valaki meg totál csendben van?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 11:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan pozíció hogy egy méretesebb szerszámmal lehet olyat lökni, hogy a méhszájat éri és az tud fájni.

Análnál az eleje meg mindig fáj egy kicsit, meg az is amikor mélyebbre megy.

2015. júl. 3. 23:44
 22/39 anonim ***** válasza:

én kivétel vagyok :(

én csak akkor nyögök azt is csak egy picit,ha véletlenül fájdalmasan csinálja de mégse.

Se én se a barátom nem szokott nyögdécselni.

És nem tudjuk megérteni mire jó ha olyan hangosan csinálja valki. NEkem olyan mintha feltűnési viszketegségük lenne azoknak az embereknek.

2015. júl. 24. 23:30
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Én hangosan szoktam sóhajtoznmi, zihálni, néha nyögni. Az eddigi összes fiúm azt mondta, hogy ez sokkal élvezetesebb, mint mikor a lány üvölt, meg sikít, meg ordít, meg hangos.
2015. aug. 1. 10:41
 24/39 anonim ***** válasza:

én visítok, ha jó

ettől függ, hogy jó-e

2015. szept. 13. 13:35
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha a barátnőm egy picit felhangosodik akkor mindig csókolom és úgy halkítom :)
2015. szept. 24. 20:52
 26/39 anonim ***** válasza:
0%
na nezdcsak mennyi sok rbanc ir ide :D
2015. szept. 24. 20:57
 27/39 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább hangos legyen egy nő mint úgy érezd, hogy egy fadarabbal vagy...
2015. szept. 24. 21:00
 28/39 anonim ***** válasza:
63%
De azért bírnál te is egy ilyen ribit, ugye?
2015. szept. 24. 21:00
 29/39 anonim ***** válasza:

attól még ,hogy egy nő nem visít,nyög ugyanugy lehet nagyon jó az ágyban.

nehogymár azért legyen valai fadarab,mert nem nyögdécsel folyamatoan hangosan.

lehet csendben is élvezni a szexet,nem kell a szomszéd tudtára adni,hogy most ép szexel.

2015. szept. 25. 22:52
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
En is mindig hangos vagy..:D nyilvan nem tudom magamba tartani.. Az elvezettol muszaj nyogni es zihalni, igaz az elejen meg csak a hangos sohajok.. De minel melyebben van a pasi es minel durvabb a szex annal hangosabb vagyok:)
2015. okt. 2. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!