Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bnőm nem akar cumizni. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bnőm nem akar cumizni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én csinálom neki orálisan, amit nagyon-nagyon élvezek, Ő meg pláne. Extrém módon izgat hogy Ő élvezi, simán el is jut a csúcsra. Viszont mikor rám kerül a sor, nem akarja nekem csinálni. Szerintem fél valamitől, bár teljesen alaptalanul, nem lennék vele durva meg ilyenek, nekem az már nem férne bele. Lehet hogy látott korábban olyan filmet amiben durván megszopatták a csajt?
2015. jún. 18. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
hagyd ott
2015. jún. 18. 20:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele
2015. jún. 18. 20:07
 3/13 A kérdező kommentje:
de hogy? nem akarom ráerőltetni, meg tolakodó lenni
2015. jún. 18. 20:08
 4/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

#3 nem tudtok beszelni?

mit mond miert nem akarja? nem is probalta?

2015. jún. 18. 20:11
 5/13 A kérdező kommentje:
nem is próbálta, azt mondja hogy ezt még nem tudja megtenni...
2015. jún. 18. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Nőként mondom, hogy számomra ez egy olyan dolog, hogy adok-kapok. Ha én nem akarnám csinálni, akkor úgy vagyok vele, hogy nem lenne jogom megsértődni, ha nekem se csinálnák...

Nem azt mondom, hogy erőltesd rá, mert azt nyilván nem lehet, de nyugodtan megmondhatod neki, hogy neked is ugyanolyan jól esne, ha ő csinálná neked, mint ahogyan neki is jól esik, ha te csinálod neki.

Szerintem ebben semmi extra igény nincs a részedről.

Lehet visszataszítónak tartja a dolgot és nem is fogja sosem csinálni, vagy éppen mivel még sosem csinálta, ezért tart tőle, hogy nem jól csinálná. Úgyhogy beszéld meg vele, hogy neked is jól esne és hogy gyakorlat teszi a mestert, ne agyaljon azon, hogy hogy fogja csinálni, neked biztos jó lesz, aztán ha eleinte nem is megy majd olyan jól neki, majd belejön.:)

2015. jún. 18. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
2%
Dobd ki. Sajnos ez van, mi mindent tegyünk meg a lányokért, ők meg néha orálra és análra se hajlandók a kedvünkért.
2015. jún. 18. 20:22
 8/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 de mertnem?, nem igazan tudom megerteni, jolene belelatni a fejebe :D

mert ha: undorodik az nem jo semiesetre sem, es ez kesob se nagyon valtozhat

ha fel hogy roszul csialna - na ez hulyeseg, csinalja csak roszul mond meg neki :) majd tanitod :P

aztan kitudja meg mi lehet, szerintem az is lehet hogy o egybol melytorokra gondol, es magaban mikor probalta nem ment, es o ezt szeretne megadni neked

ami meg szep es jo, de orokre nem probalgathasa, ha az nem megy neki fel kel adni, harmenyire is akarna maganak is es neked is,

de gobdolom ugye ez neked se lene csalodas?!

2015. jún. 18. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:

Mai kérdés volt:"Orális szex? Mit lehet ezzel kezdeni?

Tényleg kedvelem az orális szexet, imádom a párom, de borzalmasan rossz szagú ott lent. Megbántani nem akarom." Lehet, hogy a barátnöd kérdezett?

2015. jún. 18. 20:27
 10/13 A kérdező kommentje:
Kizárt. Mindig közvetlen fürdés után csináljuk, erre pedig különösen figyelek!
2015. jún. 18. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!