Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi erényöv: lehet benne hason aludni?
Hát, az erényöv ezzel jár. Esetleg vegyél be altatót.
16/L
Milyen öv? Mert van nagyon sokféle.
Nagyon változó kinek mi a kényelmes.
Persze, különösebb probléma nélkül tudok benne hason aludni én is.
Mázlista vagy, hogy ilyen barátnőd van! :)
CB6000 van és tudok hason aludni... habár egy idő után átszoktam az oldalt fekvésre. Ha egy párnát odaraksz, nem fog zavarni.
Én eleinte volt h nem tudtam aludni benne, nem a hasonfekvés hanem az éjjeli merevedés miatt. Persze egy rossz éjszaka után másnap mélyen alszik az ember. Aztán hosszászoktam. Persze ehhez az is kellett, h a barátnőm ne engedjen az állandó nyafogásomnak :D
Szóval ha a barátnőd elég szigorú, akkor úgyse fogja érdekelni, h eleinte kicsit nehezebben alszol el :)
Azért a határokat előre beszéljétek meg. Kell egy kis hozzászokási idő, amíg még nem játszotok élesben. Ez 1-2 hét. Ilyenkor még lehet nálad a kulcs napközben, este meg mondjuk nála... először kizártnak tartom h 2-3 napnál többet bírj, én fél napot se bírtam. Most 1-2 heteket van rajtam, különösebb kellemetlenségek nélkül.
Ha úgy kezded el hordani, hogy nem tapasztaltad ki milyen érzés, illetve melyik méretű gyűrű kell neked, az elég kellemetlen tud lenni. Kell egy kis idő, hogy hozzászokjon a tested. Illetve eleinte (bár később is) előfordulhat h elég rendesen kidörzsöl, szóval nem érdemes rögtön 2 hetes intervallumokkal kezdeni. Hidd el, eleinte a 2 nap is megfelelően kellemetlen lesz, 2-3 napos szünetekkel :) csak annyi a lényeg, h következetes legyen a barátnőd, szóval ne hagyja h kikönyörögd h kiengedjen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!