Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, ha csak 2 percig bírom az ágyban?
Eddig 5 alkalommal szexeltem,5 különböző nővel.
Az első 4 alkalommal egész sokáig bírtam olyan 12-15 percig(tegyük hozzá akkor volt bennem alkohol mind a 4 alkalommal mível azok egy éjszakás kalandok voltak akiket a discoban szedtem fel.
Az utolsó aktusomnál viszont teljesen józan voltam és hát picit meglepődtem magamon,hogy csak eddig bírtam.És nemcsodálom de a nő is meglepődött.
Képzelhetitek, 2 perc után hosszú kínos csendben feküdtünk egymás mellett az ágyban
Szerintetek menyire ciki?
Különben 24/F vagyok
Dehogynem tehet róla, kedves 2-es.
Az első négy alkalom azért tartott hosszabb ideig, mert az alkoholnak van olyan hatása, hogy izgalomban tart, de nem tudsz tőle elmenni, vagy csak nehezen. Nálad a nehezen úgy tűnik 15-20 percet jelent.
Kedves kérdező!
Ha nem szeretnél további kínos együttléteket, akkor sürgősen kezdj neki annak, hogy agyban visszatartsd magad a gyorstüzeléstől. Maszturbálj úgy, hogy elhúzod, próbálsz minél tovább kitartani. De persze ne is szoríts rá annyira, mert egy női hüvely sem fog annyira szorítani, és utána értelmetlen volt az "edzés".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!