Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ami kiábrándítana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ami kiábrándítana titeket a nőből egy szexrandin? Lennt példák.

Figyelt kérdés
Neten ismertétek meg egymást, tisztázva van hogy nem akartok kapcsolatot, csak lazulni egy kicsit. Milyen viselkedés ábrándítana ki? Gondolok itt olyanokra hogyha a nő nekiállna piálni hangulatoldásként, ti viszont józanok maradnátok mert vezetnetek kell. Nem lenne részeg, csak azért mégis alkoholszaga lenne ugye, ez zavarna? Vagy ha sokat járna pisilni a randi alatt? Vagy mikor szexre kerül a sor nem venne le a melltartót mert szégyenlős? És ha hozna magával ízesített síkosítót, és csak azzal lenne hajlandó orálozni, meg magát is bekenné mert tudja hogy nehezen nedvesedik?
2015. jún. 17. 12:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mit nem értesz és miért vagy ilyen kötekedő? Direkt veszekedni akarsz?

21 éves vagyok. A lányok akikkel randizni járok 17-21 évesek.

A randijaim 70%-án a lány egyszer sem megy el pisilni.

A randijaim 30%-án a lány egyszer megy el pisilni.

A lányok nekem kifejezetten mondják mikor kérdezem, hogy a legtöbbjük még napi 2 liter folyadékot sem iszik meg.

21 évesen 18 lánnyal csókolóztam és ebből 3-mal szexeltem. Nem vagyok egy Casanova, de ha vágyam van valamire, akkor azt igyekszem megszerezni.

2015. jún. 17. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!