Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok k*rvának születtek, vagy csak a körülmények tették azzá őket?
#9-nél a pont.
És én nőként mondom.
Nem minden lány az, dehogy... de mivel ez a divat, ezért így viselkednek. És a legtöbb férfinak ez ugye bejön. Illetve fiúnak.
Szerintem nem gáz amúgy, hogy egy nőnek meg kell őriznie a tisztaságát (és ez alatt nem azt értem, hogy legyen szűz házasságig!). Egy férfi nagyon sokáig kufircol mindenkivel, bizonyítani akar, ki akarja élni magát... és így jut el a szerelemig. (nem mind ilyen)
Egy nőnél ez más... ha meg tduom egy nőről, hogy az már 30 pasival volt együtt, az én szememben "romlik" az értéke. Le lehet pontozni, de ez van. Igaz, ha egy férfi is már túl nagy számú trófeát gyűjtött, szerintem már az is gáz. Ráadásul ha védekezés nélkül... ki tudja, milyen nemi betegségei vannak.
Aha az nagyon érdekes, de mégis mi a megvetendő magában a szexben?
Valaki magyarázza meg nekem ezt pontokba foglalva, külön kitérve rá, hogy miért van olyan hatalmas különbség a férfi és női szexualitás megítélésében.
Azt értem én, hogy párszáz évig problémás volt a fogamzásgátlás, és nem akartak a családokba zabigyerekeket, de ma, a fogamzásgátlás korában mi értelme cseszegetni a nőket emiatt?
Egy nőstény majmot nem mocskos k*rvázna le senki, mert az ugye nevetséges baromság lenne, de ugyanilyen nevetséges baromság ekkora különbséget tenni nők és férfiak vágyai között.
Hogy lehetne a szex az öröm forrása, ha az egyik fél fel lesz magasztalva, a másik pedig mocskosnak lesz kikiáltva általa?
Ez megint egy olyan kérdés, amire egyszerűen nincs válasz. Te rib.ncnak tartod őket a sok szexért, mások meg azokat ítélik el, akik nem szexelnek, valamiért mindenképp ócsárolni fognak az emberek, pláne a neten.:)
"Mai lányként" (bár nem vagyok biztos, hogy illik rám az a kifejezés, hiszen nem képviselem a trendi életmódot) nem igazán értem, miért kellene folyton másokat szapulni, hiszen nem muszáj követni egyik szélsőséget (szex fűvel-fával, felelőtlenül, nagyon korán vs. házasságig önmegtartóztatás) sem.
Nyilvánvalóan szerepet játszik ebben a divat és a fiúk/férfiak hozzáállása is, ez kétségtelen. A kereslet-kínálat szabálya itt is érvényesül, és a történelem során mindig volt igény könnyen kapható/megvásárolható/vagy szimplán szexet élvező nőkre, nyilván manapság is kelendőek az ilyen nők.
A problémát én csak abban látom, hogy a férfiak oldaláról teljesen rendben van a (korai/sok, stb) szex, míg a nőket még mindig lenézik emiatt, néha konkrétan azok a pasik, akikkel a a nő együtt volt... Az elég tisztességtelen szerintem.
Sokaknak csak fel kéne nőni, és nem hangoztatni, hogy kivel (nem) szexeltek, és magánügyként kezelni+felelősségteljesen védekezni+orvoshoz járni, pláne sok partner esetén(!!!)
Természetesen mindenki keressen magának megfelelő helyen partnert, szűz lányt nem valószínű, hogy megtalálsz a diszkókban/fesztiválokon/kocsmákban. Onnantól kezdve, hogy van megfelelő párod, nem hiszem, hogy komoly problémát jelent majd, hogy mások hogyan élik az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!