Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok k*rvának születtek, vagy csak a körülmények tették azzá őket?
12-es, te majmokhoz hasonlítottál minket.
Ennyi értelmi szint után kár volt lepontozni a válaszomat csak azért, mert én úgy gondolom, az emberek meg tudják tartóztatni magukat.
Szerintem igenis gáz, ha egy nő több f_szt fogott, mint kilincset. És lehet itt jönni a férfi-női egyenjogúsággal... a legnagyobb qrvák szoktak ezzel jönni. Legjobb védekezés a támadás, ugye, mert hiába vagyok qrva, ez igaz, de nehogy már más megússza! A férfiak miért, én miért nem?
Azon kellene elgondolkodni, hogy se férfinak, se nőnek nem kellene 56468 partnert összeszednie, nem egyből a másikra mutogatni, és előszedni azt, hogy mindenki szexista. NEm, te vagy a qrva.
"-Te egy qrva vagy, mert lefeküdtél 20 pasival.
-Bezzeg a Feri lefeküdt 21-el, őt miért nem róvod fel, te szexista barom?"
Ilyen választ adtál. Ha te nem veszed ebben észre a hülyeséget, akkor nem én vagyok a hülye.
Ja, és lehet szabaderkölcsű életet élni. Legyünk újra állatok, akik nem tudnak megálljt parancsolni az ösztöneiknek!
És nem azt mondom, hogy legyünk szüzek házasságig... de ez nem azt jelenti, hogy a legelső f_szt, amit meglátok, azt leszopom. Ha te ilyen vagy, gratulálok neked. Biztos nincs gond a párválasztással, mert az ilyen ösztönlényeket keresik általában mind a két nem képviselő manapság.
Aha de még mindig ott van bennem a kérdés, hogy feri miért nem lesz meghurcolva a 21 nője után? :DDD
Ő talán nem képes kontrollálni az ösztöneit?
Kérlek világosítsd meg sötét elmémet a bölcsességed fényének ragyogásával!
Emelj ki ebből a lelki fertőből, és adj választ a kérdésemre!
Mint egy olyan ember, aki az egyetlen IGAZ úton jár, tudom, hogy csuklóból ki tudod védeni ezeket az alpári támadásaimat, amivel a k#rvaságomat próbálom kimagyarázni, szóval KÉRLEK mondd el, hogy feri miért kap pacsit a 21 nője után.
Őszintén szólva nem érdekel, lehet a nőket szapulni, ha a férfiakat is ugyanannyira megvetik ugyanazért a tettért, mert most az van, hogy egy egy éjszakás kaland után a férfi a nő arcába is mondatja, hogy milyen undorító és erkölcstelen dolgot művelt.
Miközben ő pont ugyanazt csinálta.............
Érted itt a problémámat (nyilván érted, ó hatalmas bölcs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!