Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolsz ehhez az esethez? (tanulsagos)
Szoval van egy 19 eves lany, nekem nem baratnom csak ismeros, aki egesz eleteben csak a pasikkal jatszott, hulyitette oket, majd lekoptatta. Azt mondta igy fejezi ki a noiesseget stb. Olyanokat csinalt mondjuk hogy lesmarolta fel ora mulva meg tragar szavakkal elkuldte ilyesmiket.
Nem sokkal ez elott a lanyt megeroszakolta az egyik pasi, de olyan szinten hogy korhazba is kerult par napra. En sajnalom ot, mert most nagyon maga alatt van - kb mint egy elohalott - de valahol megerdemelte nem? Ti hogy latjatok?
Aki a tűzzel játszik...
Nem szép dolog. Én nem mennék egy ilyen p*csa miatt börtönbe. Ilyen ember miatt engem ne hurcoljanak meg. Oda nem kívánnám senkinek, de könnyeket se hullajtanék érte.
Szerintem az erőszakot egy nő sem érdemli meg, úgy gondolom hogy nagyon sok görénység mögött legtöbbször olyan okok állnak hogy az illető valójában magával nincs teljesen rendben. De ha mégsem, akkor már inkább azt mondanám, azt érdemelné, hogy őt is vegyék úgy hülyére, "törjön össze a szíve" mittudomén; de erőszak, és kórház, az sok, ilyet senkinek sem kívánnék.
N
Van a bizonyos igazság, hogy senki nem tehet arról, ha megerőszakolják. Ha mondjuk rövidebb a szoknya, nagyobb a mell, jobban kint van, vagy esetleg hamarabb szétnyílik a comb, az korántsem azt jelenti, hogy "Na gyere, erőszakolj meg!"
A lány nem tehet róla, de viszont borzalmasan csúnya dolog volt tőle, amiket csinált, és senki sem érdemelte meg ezt a bánásmódot sem.
Sajnálom, és valóban nem tehet róla, de ezek után a környezete pl. mit várt?
A férfiak be tudnak gurulni, ha nem kapják meg az ígért kufircot, főleg úgy, hogy megalázóan elküldik őket.
Lányeg a lényegben: Nem feltétlen ő a hibás, de lehetett volna okosabb is. Hibásabb a kevesebb önuralommal bíró férfi.
Az szomorú tényleg, hogy kórházban van, de legalább rájön, hogy hülyeséget csinált.
A másik viszont, hogy ismerős erőszakolta meg, aki tudta mit művel, és vele is eljátszotta?
Ha nem, akkor felesleges a férfiakkal szembeni viselkedését kritizálni, mert egy ismeretlen, aki hirtelen felindulásból adott az alfelének, és még más testrészének, nem mondhatja azt, hogy így meg úgy hülyíti a pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!