Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolsz ehhez az esethez? (tanulsagos)
Szoval van egy 19 eves lany, nekem nem baratnom csak ismeros, aki egesz eleteben csak a pasikkal jatszott, hulyitette oket, majd lekoptatta. Azt mondta igy fejezi ki a noiesseget stb. Olyanokat csinalt mondjuk hogy lesmarolta fel ora mulva meg tragar szavakkal elkuldte ilyesmiket.
Nem sokkal ez elott a lanyt megeroszakolta az egyik pasi, de olyan szinten hogy korhazba is kerult par napra. En sajnalom ot, mert most nagyon maga alatt van - kb mint egy elohalott - de valahol megerdemelte nem? Ti hogy latjatok?
Szerintem ezt azért nem érdemelte.
Én is belefutottam egy ilyen "lányba" nem is olyan rég. Viszont amit kívánnék neki, az az lenne, hogy egyszer az összes sértett álljon elé valami forgalmas helyen, és szégyenítsék meg bizonyos keretek között.
Ha mondjuk bemész egy autószalonba, kipróbálod sorban az összes autót, hülyíted az eladókat, hogy te itt a legdrágább kocsit meg akarod venni, kitölteted velük az összes papírt, aztán amikor alá kéne írni, a képükbe röhögsz, elküldöd őket a rákba és kisétálsz, és ezt a szórakozást életformaszerűen csinálod - hát biztos lehetsz benne, hogy előbb-utóbb lesz olyan hely, ahol irgalmatlanul megtakarnak.
Persze attól még megerőszakolni egy nőt vagy hülyére verni egy suttyó vevőt továbbra is bűncselekmény marad. De aki ilyen durván kihívja maga ellen a sorsot, az magára vessen.
Nem a nőiességét fejezi ki így, hanem valószínűleg önértékelési problémái vannak a leányzónak és ezen cselekedetek által érzi, hogy kell a pasiknak. Ha elérte a célját, akkor pedig lepattintja az adott férfit -láthatóan nem túl kedvesen- és jöhet a következő.
A megerőszakolás, bántalmazás nem egy olyan dolog, amit megérdemel valaki véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!