Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők az anál szexről, őszinte már VALÓBAN kipróbált élmények. Van-e olyan, akinek tényleg bejött?
Csak abból indulj már ki, hogy mennyi féle anál segédeszköz van gyártva, kifejezetten nőknek.
Kis ujjacskák, kétágú műpéniszek, anál izgatók stb.
És valszeg, ha gyártják, akkor meg is veszi valaki.
Ennyi.
Ami az anális játékszereket illeti: én használom néha masztinál és nagyot tudok így élvezni. Szexnél is használjuk tágításra, és kb 2-3 hetente egyszer így szexelünk. Olyankor nem tudok elélvezni, de alapvetően nem rossz élmény. A párom oda van érte én meg nem bánom.
N 38
nekem valóban bejött :) előtte én is zuhanyrózsával mosom ki a popsim, utána pedig a barátom először egy ujj, majd kettő, majd bedugja a dildót és amikor az fájdalom nélkül bemegy akkor jön a barátom pénisze és hatalmasakat szoktam élvezni
20/L
Kipróbáltam, nem jött be. Nem fájt, de kellemetlen volt, és végig úgy éreztem, hogy valami, aminek a puncimban kellene lennie, az máshol van.
Számomra megalázó, és nem érzem így nőnek magam. S_egge férfinak is van, a puncimért legyen odáig, ne a segglyukamért...
És már fel is készültem a lepontozásra, csak azért, mert nekem nem jött be :D
A másik meg, kedves #5: a barátodat nagyon érdekelheti, hogy te mennyire élvezed a szexet... :D Azért az eljutott a tudatáig, hogy fáj neked, nehogy egyszer azt mond, hogy nem akarod csinálni :D
Alig várod, hogy máér vége le gyen, de ez őt hidegen hagyja... hát, ő sem egy olyan ember, akit érdekel a párja kielégülése, csak a sajátja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!