Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányom még mindig szűz és nem is csókolózott, normális ez?
Tizenhét éves lesz pár nap múlva, és még nem is volt barátja. Ami azt illeti, egyszer sem volt randizni, pedig szép lány: hosszú barna haja van, bájos arca és normális alakja, ezért némileg csodálkozom. Én ennyi idősen már átestem egy rövidebb kapcsolaton, igaz, nemi aktus nélkül (az egy évvel később érkezett meg), de akkor is. Látom, hogy sokszor zavarja, hogy sok vele egyidősnek már volt vagy van kapcsolata, ő meg azt sem tudja, milyen érzés megpuszilni valakit, vagy megfogni egy fiú kezét. Nincs sok barátnője, inkább a könyvei társaságában van, mert viszonylag sokat költöztünk. Normális ez? Nagyon szeretem őt, ezért érdekel.
*egy anyuka*
Biztos nem volt még fiúval?Jó a kapcsolatotok?
Csak azért kérdezem,mert én pl 19 vagyok,de anyám még mindig azt hiszi,hogy leszbikus vagyok és még csókolózni se csókolóztam (13 évesen csókolóztam először) az meg eszébe se jutott,hogy már jó ideje nem vagyok szűz. Én már csak azért se avatom be a fiú ügyeimbe,mert felidegelt azzal,hogy minden jött-mentnek arról beszélt,hogy úristen a lányának még nem volt 16(!)évesen barátja és ,hogy ez nem normális.
Persze ha nálatok nincs ilyenről szó akkor szerintem sincs baj azzal,hogy még szűz. Bár szerintem már biztos érdeklik a fiúk és vágyik a testiségre,csak talán későbbérű vagy szégyenlősebb típus,esetleg fenntartásai vannak saját magával kapcsolatban. Ne aggódj,majd eljön az ideje :))
Akkor szerintem fel kellene valahogy oldani a gátlásait mert ez így fog maradni és később már gond lehet.
Nem ismerem a körülményeiteket,de ilyenkor nyáron egy kis otthoni meztelenség jót tehetne.
Szokott masztizni a lányod?
11: Á, mi mindent megbeszélünk. Nagyon jó a kapcsolatunk, tudom, hogyha nem lenne már szűz, elmondaná. És arról is tudnánk, ha találkozgatnak, hisz el kéne mondania, kivel, mikor és merre megy...
12: Nem tudom, nem szoktam figyelni! Nyilván érdekli a testiség, de erről nem beszélünk. Láttuk már egymást meztelenül, én könnyedén levetkőzöm előtte mondjuk fürdéskor, ahogy ő is előttem, szóval ezzel nincs baj. Annyit tudok, hogy bár lefogyott, még mindig kicsit szégyenlős magával szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!