Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a kicsi cici kell?
De ez relatív kérdező.
Én a B-s mellekért vagyok oda, 70-75B de úgy vagyok vele, hogy inkább kisebb mint nagyobb.
De ettől független nem 1 pasi van aki ellenkezőleg vonzódik a cicikhez. Persze, ha most randizok valakivel és C-s melle van hát legyen, nem zavar természetesen.
De ettől még kedvenc méretem csak lehet, vagy nem?
B-s mell szerintem nagyon vonzó, sokkal szexibb számomra az, ha eltűnik a tenyeremben :)
Mindenki mást szeret.
Van aki a formára megy, van aki a nagyságra/méretre.
Emiatt nem érdemes szerintem aggódnod. Ha valaki szeretni fog, akkor nem ez lesz az elsődleges szempontja normális esetben.
Szerintem minden mérettel lehet szép egy nő. Nekem a mellek az előjátéknál kellenek, szeretem megnyalogatni a bimbókat, markolászni az egészét és masszírozni kézzel, vagy nyelvvel.
De se a párválasztásnál, se a szépség mértékénél(vagyis hogy szerintem mennyire szép) nem fontos.
Viszont az itteni válaszokra nem adhatsz. A legtöbb válaszoló a kérdező méretét fogja mondani, hogy benyaljon egy kicsit.
Én nem szeretem a kis melleket, pedofilnak érzem magam közben. Egyébként a nagyokat sem szeretem.
Meg számít az is hogy ne lógjon mint egy tejeszacskó, legyen formás, ne legyen rajta parizer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!