Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagszik a barátnőm, ha reggel mikor még alszik, ráverem az arcára?
Nem olvastam a válaszokat, de szerintem beszéld meg vele, nehogy sértődés legyen belőle, tudom veszít a varázsából az izgalomból. De jobb tisztázni ezeket, mert lehet nagy veszekedést rendezne.
Még ilyet nem csináltak velem, a párom sem, igaz poénkodott ezzel, akkor mondtam, nem lenne gond, de eddig nem tette, lehet ennyire nem izgatja a dolog, ami nem baj. Ha izgatná se lenne, de nem vagyunk egyformák.
N
#12 hátha nem meri szemtől-szemben megkérdezni, lehet. Párom ezt úgy tette, hogy valamiről beszéltünk, nem mostanában volt és mondta, akkor majd míg alszol jól az arcodra verem. :D
Én meg, ha szeretnéd. :P
De valahogy úgy kéne, hogy valami szexszel kapcsolatban, mikor erről beszélnek pl. Ezt meg már a kérdezőnek kéne tudnia, mennyire lenne erre is vevő, még ha poén szinten is.
(11)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!