Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megharagszik a barátnőm, ha reggel mikor még alszik, ráverem az arcára?
hát ezen én is jót nevettem :D
elképzeltem a helyzetet, de nem nagyon tudom hogy hogy lehetne ezt megvalósítani :D
mi mindig összevissza egymásra tekeredve alszunk, és ha egyet moccan valamelyikünk, akkor a másik azonnal felébred.
egyébként belegondolva, nem lehet túl kellemes érzés arra ébredni hogy valami spriccel az arcodba, de ha neki tényleg ez a jó és ettől van ennyire a plafonon, akkor nem haragudnék meg rá, de biztos hogy nem tudnám normálisan kezelni a helyzetet, szerintem nagyon nevetnék :D
Én nagyon haragudnék, igen. És esélyed se lenne megmagyarázni, mert se poénként, se vágyként nem tolerálnám hogy valaki kihasználva a védekezőképességem hiányát, a beleegyezésem nélkül ráverje az arcomra a farkát.
Csinálja szex közben, akkor amikor ébren vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!