Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a minap azt kérte tőlem hogy szeretné ha még valaki beszállna a szexbe . És nem lányra gondolt ez elég morbid nem? ,
tipikus ....
persze ha csaj lenne a 3. akkor simán belemennél -csak mert az neked lenne jó ...
az 3as az 3as ennyi tökmindegy a felállás
am meg ez olyan mintha a nőknek nem lehetne kicsit másabb vágyaik
én onnantól nem tudnék nőként tekinteni rá,viszont szétalázni jó lehet
ez kettősség,egyrészt nagyon erősen homokos és undorító dolog,másrészt meg szétalázni egy nőt ketten mint egy tárgyat az jó lehet mégiscsak,de onnantól az is maradna,ez a baj
megint másrészt komoly kapcsolat ilyennel aki erre vágyik az vicc
Miért gondolod hogy divatbol?
Nem azt neveztem egyébbként primitivnek ha valaki másként gondolja!
Hanem aki egyszerű gondolkodással csak addig jut hogy kevés a pasi!
"persze ha csaj lenne a 3. akkor simán belemennél -csak mert az neked lenne jó .."
Ha ez nekem szólt, nem, nem mennék bele, ez a felállás sem izgat, bőven elég nekem egy nő, azt is tudom kellően élvezni.
Itt a másik primitiv! Ha a barátnődet dugja a pasi akkor meleg!
Gratulálok! Van otthon aquariumod? Ha nincs akkor te is az vagy! Egymáshoz se érnek a pasik!
Megkérdezném, hogy miért akarja, mi az, amit én nem tudok neki megadni. Ha olyan dolgot kér, amit tényleg nem tudok neki megadni (pl. szeretné két pasival csinálni egyszerre), akkor benne lennék. Számomra fontos az ő boldogsága, kiegyensúlyozottsága, és ha engem szeret, miért ne?
21/F
Na így tudják legalizálni meg szépen tálalni a megcsalást a nők! Más fas.zra is vágyik, ezért beadja a "hármas" szöveget, a sok balfácán meg beveszi, így saját maga előtt csalják meg és észre se veszi! :DD
Most tényleg mi különbség van e között meg a között, hogy titokban félrekúr? Ja, annyi hogy szól neki előre, meg még ott is lehet! :DDD
"És nem lányra gondolt"
Így már nem is jó neked, de ha lányra gondolt volna, jó lenne?
Azért elgondolkodtató, hogy nem a hármas szex zavarna, hanem hogy nem neked plusz élvezet.
Amúgy ha egy barátnő ilyet kérne tőlem, abban a percben ex barátnővé válna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!