Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről az idézetr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az idézetről, igaz? "Egy nőt nem elég egyszer megszerezni, folyamatosan küzdeni kell érte, hogy a tiéd maradjon. "

Figyelt kérdés
2015. jún. 12. 11:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
47%
Nem gondolok semmit, mert még az idézet első része se jött össze soha :D
2015. jún. 12. 12:51
 12/29 anonim ***** válasza:
75%
ez az idézet igaz ,de oda vissza :) ás látom elég sok nőgyűlölő van itt...srácok a nőket nem gyűlölni,utálni kell,nem irigykedni kell rájuk hanem szeretni és tisztelni,de csak azokat akik ugyanezt nyújtják a férfi felé
2015. jún. 12. 12:51
 13/29 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nézőpont kérdése hogy kinek mi számít folyamatos "küzdésnek".

Mert pl. az hogy a férfi az egész kapcsolat alatt kimutatja a szeretetét, nem csak akkor bókol a párjának ha meg akarja fektetni, hanem egy hulla fárasztó nap után, élőholtként az ágyba hullva is. Nem csak különleges alkalmakként kedveskedik kis ajándékokkal, (virággal, csokival, stb). Hanem random pillanatokban is. Támogatja ha baj van, meghallgatja a problémáit, egyenlő félként kezeli. Valahol ez is nevezhető folyamatos küzdésnek szerintem, bár nem igazán annak tartom. Persze egy egészséges kapcsolatban, ennek mindkét fél részéről természetesnek kellene lenni és nem csak egyoldalúnak.

Akinek meg az kell hogy minden nap étteremben vacsorázzanak, ki legyen folyamatosan nyalva a segge, stb stb. az keressen magának egy Jockey Ewing-ot, csak számoljon vele, hogy lapátra lesz téve, amint lesz egy nála jobb préda.

26/F

2015. jún. 12. 12:53
 14/29 anonim ***** válasza:
69%
Én az olyan nőt rögtön leírnám az olcsó kategóriába, akinek ez a mondás tetszik. Ez majdnem ugyanazt jelenti nekem, mintha azt mondaná, hogy sok farok közül választhat.
2015. jún. 12. 12:54
 15/29 anonim ***** válasza:
41%
Ja, nekem ezt így előadná egy nő, már dobnám is...mondanám neki, hogy van elég nő dögivel rajta kívül is, és talán még nem mind van elszállva így magától (hogy ő nő)...:d
2015. jún. 12. 13:04
 16/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem elszálva de nem igy van semmit sem nyujtotok mi plussz lenne szexbe sem én ezért szeretem a nőket ink ezért vagyok leszbikus
2015. jún. 12. 13:13
 17/29 anonim ***** válasza:
91%

Nem mert úgy adja elő, mintha csak a férfiaknak kellene tenni a kapcsolatért sikerességéért, pedig nem.

A nőgyűlölőktől kérdezném, hogy amúgy beszéltetek már valaha egy igazi feministával? Mert nem úgy tűnik. Pont, hogy ellenzik az ilyesmit, hogy ki legyen nyalva a s**ggük. Sőt, van olyan ismerősöm, aki egyenesen sértésnek veszi, ha a párja megpróbálja a tenyerén hordozni.

2015. jún. 12. 13:27
 18/29 anonim ***** válasza:
74%
16. na ennek a mondatnak fuss neki mégegyszer
2015. jún. 12. 13:28
 19/29 anonim ***** válasza:
92%

Semmi baj nincs ezzel a mondással, leszámítva, hogy egy féligazság. Igen, valóban így van, vessző, ugyanez áll fordítva is.

Tehát férfi szemszögből a fenti mondat igaz, női szemszögből meg ugyanez megfordítva hogy egy férfiról ugyanúgy gondoskodni kell.

Meglepő a sok nőgyűlölő pasi aki képtelen meglátni a bölcsességet ebben az egyszerű igazságban. Ha csak addig tepersz amíg még nem a tied, viszed a virágot, bókolsz neki, majd amint megkaptad hirtelen elkezdesz vele bunkózni meg elhanyagolod, nem csodálkozz, ha keres mást aki többet foglalkozik vele. Mit nem lehet ezen érteni? És igen, fordítva is így van. Amit az udvarlás során mutatsz, nagy részt azért tartsd fenn egy kapcsolatban is. És igen, itt is oda-vissza megy a dolog.

2015. jún. 12. 14:39
 20/29 A kérdező kommentje:
#19! A legjobb.
2015. jún. 12. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!