Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nincs pasim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs pasim?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre, hogy manapság minden idióta lánynak van barátja, olyannak is, aki - Uram bocsá' - úgy öltözködik, hogy én szégyellem magam, meg a bunkóknak is. Én normális vagyok, de eddig csak egy kapcsolatom volt, az is közel két éve, és javarészt távkapcsolat volt. Szóval normális vagyok; vannak hisztisebb napjaim, kinek nem, őszinte vagyok, hűséges, imádok viccelődni, nem vagyok olyan, aki egy étteremben csak csipeget és fintorog a hamburgerre, mert "jaj az hizlal", szeretném a szexet, normálisan öltözködöm és jó beszélgetőtársnak tartom magam. A külsőm is rendben van, sokan megdicsértek már, mégis, amit egy srác a legutóbb is csak akart, az, hogy megfektessen. Miért nincs mellettem mégsem senki? Mintha rám lenne ragasztva valami, hogy nagy ívben kerülni kell.

17/L

2015. jún. 11. 19:34
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
19: ha engem érdezel, Somogyban. :D
2015. jún. 11. 20:27
 22/34 anonim ***** válasza:
ja most nézem :DDD mind a két csaj szimpatikus :D
 23/34 anonim ***** válasza:
53%

Tudtad hogy pattanás csak egy állapot?

Ha pont ezt zárod ki akkor elég kevés választásod fog maradni. Ritka az a jóképű nem pattanásos pasi, aki hosszú távú kapcsolatban gondolkodik ilyen idősen. Ezeket inkább úgy szokták nevezni hogy pinapecér! Dugnak akit tudnak. A pattanásos külsejű pasik alatt meg lehet ott lapul az a férfi akire vársz. Csak épp meg kell várni mire elmúlik a pubertás kora :)

Bár manapság már egész jó szereket lehet kapni amik szépen leszárítják. Én hál istennek megúsztam ezt a dolgot, csak pár volt belőle, de voltak barátaim akik pont az ilyen lányok miatt frusztrálták magukat.

Jegyezd meg jó képű jó testű pasi = a guruló krumplit is megdugja.

Pattanásos kissé visszahúzódó = tisztelni fog szeretni és még lehet meg sem csal.

24/34 anonim ***** válasza:
na az nincs is messze, én baranya :D
 25/34 anonim ***** válasza:
Dicsak én is somogyi vagyok :)))
2015. jún. 11. 20:28
 26/34 anonim ***** válasza:
14. de honnan tudják hogy normális vagy ha nem öltözöl "normálisan"?(úgy értem átlagosan) miért ne olyanokkal kezdjenek akik számukra szimpatikusan öltözködnek?
2015. jún. 11. 20:31
 27/34 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Itt tulajdonképpen az ismerkedésre gondoltam.

Engem kifejezetten taszít, az ha valaki különböző pletykákat terjeszt a másikról, csak mert külső alapján ítélkezik.

Mindenkinek joga van a saját stílushoz.

Különben nem gót vagyok. A gótban egyedül az öltözködés tetszik, a zene nem.

Persze azért nyáron ritkábban járok feketében, egyrészt mert vonza a napot, másrészt szoktam elegánsan is öltözködni.

2015. jún. 11. 22:06
 28/34 A kérdező kommentje:

23: miért törvényszerű, hogy aki pattanásos, az tiszteletteljes és kedves? és miért törvényszerű, hogy aki jól néz ki, az egy gyökér, aki csak a lábakat akarja szétfeszíteni?

a volt pasim átlagon felülien nézett ki, izmos volt és nagyon jóképű, mégis olyan kedves, hogy kenyérre lehet kenni. egyébként nem azokra gondoltam, akiken néha nem jön ki 1-2 rügy, mert ez elkerülhetetlen, hanem akinek tiszta seb az arca. az nagyon visszataszító, hiába nem tehet róla, és nem fogok az ilyen fiúkra bukni, mert nekem nem jönnek be. ez van.

2015. jún. 11. 22:51
 29/34 anonim ***** válasza:
66%
Flegma vagy, türelmetlen, válogatós. Na pont ezért nincs. Várj a tökéletesre, csá.
2015. jún. 12. 09:40
 30/34 anonim ***** válasza:
De ha már itt tartunk, Te hozod azokat amiket elvársz? Jól nézel ki, van rajtad valami izom, sportolsz valamit? Ápolt a bőröd? Szép a hajad? Szavahihető vagy, őszinte, humoros, lehet veled komoly dolgokról beszélgetni? Önbizalmad rendben van?
2015. jún. 12. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!