Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarjátok az anális szexet?
mert ha jól csinálják, jó. :-)
Ha ezen múlna, mi a jó, kizárólag csikómasszást igényelnénk.
Mert jól esik.
Egyébként vannak meredekebb dolgok is, és azt is élvezi valaki.
Ne azon legyen a hangsúly, hogy ez már milyen undorító"... Hanem hogy örömet szerez mindkét félnek.
Nekem az égvilágon semmi bajom azzal akinek ez bejön, meg tudom érteni ha valakinek ez izgató, de mivel azt hallottam jobban fáj mint elveszteni a szüzességet (ami nekem egy rohadt fájdalmas dolog volt valamiért) van egy érzésem ezt nem nekem találták ki. Meg valahogy a tudat hogy általában azt a részt másra szoktam használni és olyan baktériumok hemzsegnek benne amik nem valók nemi szerv közelébe (hello E-coli, hello brutális felfázások) valahogy megöli a hangulatát a dolognak. Barátomat kérdeztem érdekli-e a dolog, azt mondta nem igazán, szóval abban maradtunk hogy jegeljük a témát.
Gondolom most prűd p**sának tűnök de attól hogy nem jön be az anál még nem a takaró alatt sötétben a misszionárius az egyetlen lehetőség a számomra. Kötözz az ágyhoz, fenekelj el és hívj a kis r**ancodnak vagy akármi de az a lyuk tabu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!