Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem kicsi a farkam. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 10:47
11/17 A kérdező kommentje:
Kösz nem nyugtatást szeretnék.
2015. jún. 11. 12:45
12/17 anonim válasza:
Szerintem kicsi a farkam. Mit tehetnék?
Miért? tehetsz valamit? vagy elfogadod, vagy kötsz a végére egy féltéglát, hátha nyúlik.
13/17 A kérdező kommentje:
Haha
Beregisztráltam egy szextárskeresőre és ott is azt tapasztaltam hogy az én méretemre nincsen vevő. A párok is az izgalmat keresik szóval csak extrém nagy méretű pasival állnak szóba.
2015. jún. 11. 12:48
14/17 anonim válasza:
Neked nem a farkad méretével van gondod, hanem egyátalán a nőkkel. 25 évesen tudnod kellene mire elég az vagy mire nem. Te nem vagy más, mint egy tizenéves kis hülye aki feljön ide és próbãl megnyugtató választ kicsikarni valakiből, hogy ne izguljon ha eljön az első.
Ez a véleményem.
Tenni meg nem tudsz vele semmit, ezzel kell együttélned :)
Nekem akkora sincs mégse volt soha bajom vele.
15/17 anonim válasza:
Jó az öcsi, hidd el. Inkább örülj, hogy ekkora a tied, szemben egy kicsi és vékony 12cm-el. Na akkor kapnád a vigyorokat és az kidobásokat.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem jó ez! Sosem fogom azt érezni hogy rajong érte a csajom. Hogy én vagyok a "férfi" mert így csak egy kisfiúnak gondolnak.
2015. jún. 12. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!