Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megnéznek az utcán, az azt jelenti, jó csaj vagyok?
És itt most nem a munkásokra gondolok, hanem úgy mindenkire. Nem azt mondom, hogy kitekerednek utánam a fejek, de sűrűn észreveszem, hogy felnőtt férfiak vagy bolti eladók nézegetnek - múltkor például megálltam egy kiskutyánál, és az egyik faszi rögtön elkezdte ecsetelni, hogy mióta van az utcán, közben persze engem figyelt. Néha zavarban vagyok tőle, mert három éve még én voltam "a nagy kövér"...
17/l
Ha ezen a skálán legalább a 7-es kinézetű nők közé be tudod sorolni magad, akkor jó csajnak számítasz.
6: Akkor jó csaj vagy. Nem csak azok dugnának meg, akik látod hogy rád néznek hanem úgy általában 100-ból 95 egészséges, heteró, 14-60 közti férfi is.
7: Egy amerikai (de tagságában nemzetközi) internetes fórumon csinálták, amin én is fent vagyok, több ezer férfi preferenciáinak összerakása után, minél inkább az objektivitásra törekedve. A kis angol nyelvű leírások bal oldalt is azt szolgálják, hogy a szépség minél objektívebben is leírható legyen.
Lehet hogy vannak rajta akiket egy hellyel feljebb vagy lejjebb raknál személy szerint (nekem is), de összességében mégis elég pontos skála és jól méri a női szépséget a férfiak szeméből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!