Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudnátok úgy szeretni egy lányt hogy az nem akar titeket leszopni, de imádja a szexet és rajong értetek?
akárki akármit mond ez bizony alap,kb azt is mondhatnád AIDS-ed van :D még talán az is enyhébb lenne,mint a szex egyik fő elemét kihagyni
akik ezt elviselik,egy kapcsolatban,nem voltam még nővel,és/vagy nem volt még részük jó szopásban :D
ahogy ezt megtudnám ott lenne vége kerülném mint a bozóttüzet...és szerintem minden valamit is magára adó férfi szintén ezt tenné
a szexben nyitottnak kell lenni,ha ez nincs meg,onnantól te lehetsz bármilyen kedves,meg imádhatsz,az édeskevés.....és nem vigasztal senkit.
Nem egy világvége, de. Amíg nem érted meg, hogy a szex természetes dolog, és hogy pont a párod az utolsó, aki előtt kényelmetlenül kéne érezned magad, addig nem leszel elég felszabadult (akkor meg úgyis lőttek az egésznek) Persze, mindenki másra izgul, mindenkinek más undorító, de könyörgöm, jár az a .... más helyen is benned, ott rendben van? Ha nem egy igénytelen pasiról van szó (remélem), akkor nincs benne semmi gusztustalan. Nem azért csinálod, hogy csak neked legyen jó, hanem mert örömöt akarsz szerezni vele, nem?
Nem azt akarom mondani, hogy ha tetszik, ha nem, csináld, nem erről van szó. De ez tényleg nem egy kikötözős, latexcuccos brutálkodás (persze aki szereti, csinálja, ez a lényeg :D ), szerintem te egy picit túlgondolkodod az egész témát ahelyett, hogy csak élveznéd.
Szerintem nem helyes, hogy ez ekkora probléma. Az orális szex nem feltétlen része a szexuális életnek, mint ahogy pl az anális szex sem. Ha valaki akarja, akkor csinálja, ha nem szereti, akkor nem csinálja.
100 más dolgot csinálhattok egymással a sz*pás helyett, nem kell így felfújni a dolgot.
Ha valaki annyira sekélyes, hogy neki ez a legfontosabb elem egy párkapcsolatban, akkor nem is kell futnod utána... Csak azt tedd ami nem undorít és amit nem érzel kellemetlennek.
Én is ilyen voltam, szinte semmi tapasztalatom nem volt 19 évesen, mert mindenkit kikosaraztam, aki közelített. Aztán találkoztam Vele. Nagyon jól megértettük egymást, azonos volt az értékrendünk, megbíztunk a másikban , ezért bármit elmondhattunk egymásnak. Elmondtam Neki, hogy az orális szexet megalázónak és undorítónak tartom és félek, hogy utána csak úgy tekintene rám, mint egy k*rvára. Nem nevetett ki, türelmes volt, nagyon lassan haladtunk más dolgokban és mindig csak egy picit mentünk tovább, nem erőltetett semmit, azt mondta, hogyha készen állok, akkor majd úgyis kipróbálom. És egyik este megtettem, először csak ismerkedtem az illatával, a fogásával, közben figyeltem a reakcióját, a tekintete megnyugtatott és bíztatott és akkor kipróbáltam. Az első pár alkalom fura volt a félősségem miatt, de aztán belejöttem és azóta imádom! Nagyon finom íze van, egyszer sem volt kellemetlen íze vagy szaga ( bár ez szerintem a partnered személyes higiéniájától függ). Ráadásul az a reakció, tekintet, bizalom amit érzel és kiváltasz a másikból valami fantasztikus! Egy szó mint száz, én a szexet és az orális szexet is nagyon szeretem és a legtöbbször az én étvágyam a nagyobb. Ehhez egy ilyen partnert kell találni, ami nem könnyű, mert kevés olyan pasi van, aki ennyire türelmes lett volna egy szemérmes, tapasztalatlan lánykával. Mi speciel azóta is együtt vagyunk ;)
23 L
Nem értem ezt a "fujj de gusztustalan" dolgot, aki ki sem próbálta honnan tudja? Elmesélek valamit...
Az én barátnőmet gyermekkorában szexuálisan molesztálta az apja, az unokatestvére, meg mittudomén. És a szájába csinálták neki, és fúj, de ezt kellett átélnie, nyilván undorodott ettől.
Más fiú is erőszakoskodott vele, nem csinálta senkinek.
Amikor megtudtam, hogy Ő ezt nem akarja (akkor még nem tudtam miért) akkor beszéltünk is erről, de gondoltam próbáljuk meg. Kiderült miért nem akarja, totál megértettem.
Aztán napok, hetek alatt úgy formálódott a kapcsolatunk, hogy nagyon egymásra éreztünk lelkileg is, és saját magától kezdte el csinálni nekem, végig, lenyelte, pedig undorodott tőle, én szóltam is neki, hogy mire számítson (a végén) de folytatta, mert amitől eddig undorodott azt most szerelemből csinálta.
És volt pár lánnyal dolgom, de magasan a legjobban csinálja, MINDENT ebben a témakörben amire egy férfi vágyhat, megtesz, nem erőltettem semmit, nem vártam el semmit.
Tehát mégegyszer, amíg valaki ezt meg sem próbálja, nem is akarja addig nincs miről beszélni. aki egy ilyen gyermekkori trauma után, tudja csinálni, lelkesen, szerelemből, addig nekem más ne finnyogjon.
Bocs, de ez a véleményem.
Vagy nincs meg a valódi szerelem azaktuális srác iránt akkor meg ne légy ribizli és ne csinálj vele SEMMIT. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!