Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Tudnátok úgy szeretni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tudnátok úgy szeretni egy lányt hogy az nem akar titeket leszopni, de imádja a szexet és rajong értetek?

Figyelt kérdés

2015. jún. 10. 22:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Undorodsz,és megalázónak érzed esetleg?

Ez még változhat,ez függ a partnertől is.

Lehet úgy is copatni, hogy a lány ne érezze megalázónak(mondjuk vannak akik ezt szeretik).

Ezen most ne aggódj szerintem,ha majd szerelmes leszel,le fogod gyűrni a gátlásaid.

Hány éves vagy?

2015. jún. 10. 22:43
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát megalázónak is de undorítónak is. 19.
2015. jún. 10. 22:44
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
egyszer próbáld ki ... volt ilyen csaj velem is egyszer megpróbálta pasi alul csaj felül(fekszetek) és a csaj egyből érezte hogy most ő irányít tetszett neki a dolog aztán szerette is :) és 69 is csak fokozza ezt
2015. jún. 10. 22:47
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen gondoltam, hogy megalázónak tartod,azért is kérdeztem.

Mondom, ez függ a férfitól is,és még változhat a véleményed.

Itt most nem valami ördögtől való dologról beszélünk,ez normális 2 ember között, ezt kell megértened.

Ha nincs semmilyen lelki traumád,lelki gátad ezzel kapcsolatban, szerintem nem lesz gond.

Ne rágódj ezen most feleslegesen, majd lesz egy srác akit szeretni fogsz, és nem lesz ezzel bajod idővel.

Gondolom 0 vagy kevés tapasztalattal rendelkezel,ne aggódj.

Nyugi van!:)

2015. jún. 10. 22:52
 15/31 A kérdező kommentje:
Igen, köszi. :)
2015. jún. 10. 22:57
 16/31 anonim ***** válasza:
88%
Az életemben, szerencsére ez a probléma soha nem merült fel, mert mindig megkaptam és megadtam ez ilyen irányú vágyakat. Ha a vágyainkat nem tudjuk kielégíteni, akkor keresni fogjuk a lehetőségét, hogy valamiképpen mégis megkapjuk azt, amit szeretnénk, valaki mástól.
2015. jún. 10. 23:01
 17/31 anonim ***** válasza:
84%

16-os te vagy aki elsőként leírta a frankót!

Persze lehet szeretni egy ilyen lányt nincs ezzel semmi gond. De ha a férfinak ez irányban vágyai vanna, amik az idővel majd egyre jobban fognak erősödni, akkor szépen félre fog menni egy másik lánnyal aki majd ezt kielégíti neki. Szóval én azt javaslom neked, ha ez irányban nem indul be változás nálad, akkor próbálj meg olyan férfit találni, akit még sosem szoptak le úgy istenigazából. Ő nem fogja tudni mit hagyott eddig ki és nem vágyakozik majd utána a jövőben, kvázi nem csal meg olyan nagy eséllyel!

Akármilyen borzasztóan is hangzik amit leírtam ez így van!

2015. jún. 10. 23:08
 18/31 A kérdező kommentje:
köszi. :/ ment a zöld mindenkinek.
2015. jún. 10. 23:15
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem fontos.
2015. jún. 11. 00:12
 20/31 anonim ***** válasza:
82%

Azért szerintem azt is megérthetné a férfitársadalom nagy része, hogy vannak olyan dolgok, amik egyszerűen nem mennek. Tehát, ha nem megy, ne erőltesd :) Nem akarok általánosítani, elvégre minden ember más, de ha szeretni fog igazán, akkor minden hibáddal együtt elfogad téged olyannak, amilyen vagy :) Nem kell emiatt aggódnod, kedves kérdező. Szobatársnőm sem csinál orális szexet a párjának, mégis nagyon jól megvannak (mielőtt kérdeznétek, honnan tudom, nagyon jóban vagyunk, ebből kifolyólag mindent meg tudunk beszélni egymással)

Tehát ne érezd magad azért kevesebb embernek, mert te nem akarod :)

2015. jún. 11. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!