Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha imádom a vad, és erőszakos szexet?
Figyelt kérdés
imádom mikor elfenekelnek, vagy korbácsolnak szexközben.
Vagy a úgy dugnak, hogy az már fáj, ez beteg dolog?
2015. jún. 10. 15:10
1/11 anonim válasza:
Ez nagyon messze van a betegtől.
2/11 anonim válasza:
Nem egy olyan lánnyal voltam aki ezt szerette,én meg megadtam nekik :-) Szóval gyakori kórkép lehet. Ráadásul engem is izgat :P
3/11 anonim válasza:
nálad és a párodnál ez a normális. van akinek ez a bemelegítés, és van, aki el nem tudná képzelni, hogy vele ilyet tegyenek.
4/11 anonim válasza:
"Én nem szeretkezem, hanem baszok..." :)
kinek mi a gáz, szerintem nem az ha mindkét fél élvezi
5/11 anonim válasza:
Én szeretem de a mostani párommal ritkán adódik alkalmunk. De ha megvan az alkalom akkor szerencsésnek érzem magam :)
6/11 anonim válasza:
Adam Smith pont ezt akartam írni :D Nézem pont a filmet xd
7/11 anonim válasza:
Nem gáz, ilyen beállítottságú vagy. Egyébként én is szeretem,de azért jó tud esni egy kis laza romantikus szex is.
8/11 anonim válasza:
Ez teljesen normális dolog ha azt élvezed. Sok lány szereti az elfenekelést és a durva szexet.
10/11 anonim válasza:
Szürke Krisztián óta minden lány szereti ,nincs ebben semmi fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!