Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen körülményes vele a szex?
Összeszámoltam, és pontosan 17 feltételnek kell teljesülnie ahhoz hogy a barátomnak "kedve legyen" a szexhez.Ezek a következők:
-még vagy már sötét van kint
-ajtó kulcsra zárva
-ablak csukva
-roló lehúzva
-villany felkapcsolva
-aznap már elvégezte a nagydolgát
-közvetlenül előtte volt pisilni
-megbeszéltük hogy mikor fogunk szexelni (pl a film után, fél nyolckor, miután beszélt az apjával stb)
-kb 2-3 órája evett
-ivott
-egy bizonyos óvszerből van nálunk legalább kettő darab
-elmentünk együtt fürdeni (ha pár órával előtte voltunk, vagy külön, úgy nem jó)
-22-28 C fok van
-cigizett
-a telefon ki van kapcsolva
-otthon vagyunk az ágyban
-aznap már legalább egyszer mondtam neki hogy szeretem
Ha ez mind megvan, akkor mehet a dolog. És jó is vele a szex, kifejezetten jó, de hiányzik a spontaneitás belőle. Meg hogy őszinte legyek kicsit bosszant ez a műsor ami előtte van. Vajon miért csinálja ezt? Ha rákérdezek csak annyi a válasz hogy mert ő csak így tud, csak így jó stb. De miért? Tudok én ezzel esetleg valamit csinálni, vagy szokjam meg és kész?
Ezeknek a nagy része könnyen magarázható, arra szolgálnak hogy senki és semmi ne tudjon megzavarni titeket (legfőképp őt) a aktus közben, hogy ő biztonságban érezze magát, nyugodott legyen. Vannak ilyen emberek, akiknek nem megy a spontaneitás, mert, legfőképp, rá kell hangolódni a dologra (általában a nőkre igaz, de akad kivétel).
Másfelől meg kérdezd őt; komolyan ha már valaki párkapcsolatban él akkor beszéljen a problémáiról a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!