Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen körülményes vele a szex?
Összeszámoltam, és pontosan 17 feltételnek kell teljesülnie ahhoz hogy a barátomnak "kedve legyen" a szexhez.Ezek a következők:
-még vagy már sötét van kint
-ajtó kulcsra zárva
-ablak csukva
-roló lehúzva
-villany felkapcsolva
-aznap már elvégezte a nagydolgát
-közvetlenül előtte volt pisilni
-megbeszéltük hogy mikor fogunk szexelni (pl a film után, fél nyolckor, miután beszélt az apjával stb)
-kb 2-3 órája evett
-ivott
-egy bizonyos óvszerből van nálunk legalább kettő darab
-elmentünk együtt fürdeni (ha pár órával előtte voltunk, vagy külön, úgy nem jó)
-22-28 C fok van
-cigizett
-a telefon ki van kapcsolva
-otthon vagyunk az ágyban
-aznap már legalább egyszer mondtam neki hogy szeretem
Ha ez mind megvan, akkor mehet a dolog. És jó is vele a szex, kifejezetten jó, de hiányzik a spontaneitás belőle. Meg hogy őszinte legyek kicsit bosszant ez a műsor ami előtte van. Vajon miért csinálja ezt? Ha rákérdezek csak annyi a válasz hogy mert ő csak így tud, csak így jó stb. De miért? Tudok én ezzel esetleg valamit csinálni, vagy szokjam meg és kész?
A pasid egy töketlen f..sz.
Nincs más magyarázat. Egy ilyennel nem maradnék sokáig együtt.
Ami azt illeti, én már elég sokáig vele maradtam, majdnem három éve vagyunk együtt, és még szeretnék is maradni :D
Szeretem, ezt leszámítva kifejezetten jó a kapcsolatunkban szinte minden, sőt, még a szex is ha végre odáig jutunk :D Szóval nem panaszkodhatok, csak ez a dolog kezd bosszantani
Hát már ne is haragudj, de ez egy kretén ez a pali!!
Ennyi hülyeséget kitalálni! :-D
A jó szex lényege a spontanitás, az hogy akkor amikor megkívánod, nem pedig ilyen sületlenségeknek megfelelni! :-D
A párod kényszerbetegsége van... Ez borzalmas!
Nem fog változni,csak rosszabb lesz! Még időben vagy,hagyd el..
Te jo ég! Ez most ugye kamu kérdés? Hát hihetetlen milyen emberek vannak. Irtad hogy megbeszélitek elöre hogy pl fél 8kor. És mi van he ö mindent megcsinált de neked éppen nincs kedved hozzá? Akkor ennyi volt nincs szex? Vagy akkor is muszáj?
Nekem volt egy barátom ö bármikor megkivánt szexeltünk de mikor én akartam neki sokszor nem volt kedve.. Nekem ez ugy lerombolta az önbizalmamat.. Neked nem rossz ez igy? Egyébként szerintem a barátod kényszer betegséggel küzd. Mert ez nagyon nem normális!
21L
Nekem is az volt az első gondolatom, még mielőtt a 7. hozzászólást olvastam volna, hogy ez eléggé úgy tűnik, mint valami kényszerbetegség, vagy legalábbis valamifajta kényszeres cselekvés.
Az emberek többsége pont a spontaneitásra és a változatosságra vágyik a szexben, nem csodálom ha neked hiányérzeted van így.
Ha a barátod eljut addig, hogy felismeri és beismeri, hogy valami nincs rendben ezzel, amit csinál, és hajlandó megpróbálni változtatni, akkor szerintem érdemes lenne pszichológushoz vagy szexuálpszichológushoz fordulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!