Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális vágyak ezek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vágyak ezek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfivel. Volt egy nagyon mély és őszinte beszélgetésünk. Kiderült hogy őt nagyon izgatja az erőszak gondolata. Hogy úgy legyen egy nővel hogy azt a másik nem élvezi. Tehát a nemi erőszak gondolata tetszik neki, de elfojtja. A férfiakhoz tenném fel inkább ezt a kérdést hogy Nektek is izgató ez tudat alatt valahol, vagy soha, de soha nem is játszottatok el ezzel a gondolattal sem?

2015. jún. 9. 21:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
csak úgy ha élvezi és van biztonsági jelszó
2015. jún. 18. 22:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyszer találjak ilyen férfit...

És ha én azt élvezem,hogy nem élvezem?! (halálosan komoly).

Volt már részem vadulósabb szexben(popsiba,harapás,folytogatás,hajhúzás,kötözés,fenekelés,durva lefogás,szorítás). Mind nagyon jó volt,viszont a kérdésben említett verzió hiányzik a listámról... Azt hittem reménytelen,de mostmár látom a fényt az alagút végén.

Szerintem ettől még nem biztos hogy egy vadállat az illető,és valaha bántana ténylegesen egy nőt. Ez csak egyfajta perverzitás,és egyáltalán nem rossz dolog hogy belátja magának ,ilyen irányú hajlama is van. Mindenkinek vannak furcsa dolgai,ha nem szexben,másban.

Az életben én is visszafogottabb,szolidabb,csendes tipus vagyok. Egyetlen partnerem sem gondolta volna akivel együtt voltam,hogy az ágyban néha szeretem,sőt igénylem a durvaságot. Hozzáteszem ez természetesen nincs mindig így,többségében a ,,hagyományos" szexet részesítem előnyben. Régi,legperverzemm vágyam hogy ,,megerőszakoljanak" ,mégsem érzem hogy emiatt őrült lennék vagy vadállat.

Van ilyen... :)

2015. okt. 27. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!