Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vágyak ezek?
Egyszer találjak ilyen férfit...
És ha én azt élvezem,hogy nem élvezem?! (halálosan komoly).
Volt már részem vadulósabb szexben(popsiba,harapás,folytogatás,hajhúzás,kötözés,fenekelés,durva lefogás,szorítás). Mind nagyon jó volt,viszont a kérdésben említett verzió hiányzik a listámról... Azt hittem reménytelen,de mostmár látom a fényt az alagút végén.
Szerintem ettől még nem biztos hogy egy vadállat az illető,és valaha bántana ténylegesen egy nőt. Ez csak egyfajta perverzitás,és egyáltalán nem rossz dolog hogy belátja magának ,ilyen irányú hajlama is van. Mindenkinek vannak furcsa dolgai,ha nem szexben,másban.
Az életben én is visszafogottabb,szolidabb,csendes tipus vagyok. Egyetlen partnerem sem gondolta volna akivel együtt voltam,hogy az ágyban néha szeretem,sőt igénylem a durvaságot. Hozzáteszem ez természetesen nincs mindig így,többségében a ,,hagyományos" szexet részesítem előnyben. Régi,legperverzemm vágyam hogy ,,megerőszakoljanak" ,mégsem érzem hogy emiatt őrült lennék vagy vadállat.
Van ilyen... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!