Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már valakivel gyakorikérdésekről?
Mennyis pasi szeretne itt megismerni egy normális lányt,pedig én ahány fiúval is beszélgettem,mind lekoptak..
Egyszer megismertem itt egy aranyos srácot,aztán facen nagyon sokat beszélgettünk,de ennyi..nagy a távolság,úgysem működhetett volna,két külön ország :/
Sok kreténnel is cseteltem,viszont sok aranyos fiúcskával is,akik még olyan édesek,hogy hónapok vagy hetek múltán is rám szoktak írni :)
Olyanokkal is társalogtam,akikkel sokat tudtam filozofálni,de most meg például egy olyannal beszélgettem,aki nagyon fura..inkább hagyom is :D
De kapcsolatom..nem,még nem volt innen,nem is lesz,de még randi sem.
Alapvetoen nem szoktam valaszolni itt a privat uzenetekre, de egy fiu olyan szimpatikus, humoros levelet irt, hogy hagytam magam. Hiba volt, hosszas levelezgetes, skype-olas, sms-ezes utan hopp felszivodott. Igy legalabb meggyozodtem arrol, hogy eddig csinaltam jol, nincs privi:-D
Mindemellett sajnalom nagyon, tenyleg szimpatikus srac volt..
3 fiuval találkoztam innen.
Az elsővel csak barátság, mai napig :)
2. Egy alkoholista, erőszakos állat volt akire fèl èvet pazaroltam.
Az utolsóval együtt voltunk kis időt, de nem ugy alakult :)
Volt pár lány már akivel beszélgettem, szimpik is voltak, de találkozni nem sikerült még senkivel, pedig nem harapok :)
Szerintem ugyanúgy lehetne ismerkedni itt is, mint társkeresőn, úgyis kiderül ki kamuzik és ki nem. Persze van egy pár magamutogató majom, én is kaptam pár brokit privibe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!