Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért tartják magukat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tartják magukat bonyolultnak? (kifejtés lent)

Figyelt kérdés

Nos állandóan azt nyomatják a lányok/nők h milyen bonyolultak is ők, miközben olyan egyszerűek mint a férfiak. Magamból kiindulva ezt én is így gondolom, ha punci van minden van alapon működünk, ha annak a puncinak szép a gazdája akkor pedig a mennyország már csak rossz hely lehet:D De visszatérve, ha egy pali kigyúrt konkrétan a csajok szedik fel őt, ha pénzes akkor meglátják a BMW-t és a végeredmény ugyan az, ha pedig mindkettő megvan akkor ismét elérkeztünk arra a pontra, h a mennyország milyen szar hely lehet ha az élet ilyen szép. Szóval 10 csajból 9 ilyen és abszolúte nem bonyolultak, kb mint egy bot olyan érhetetlenek. Ha egy csávó sikertelen a csajozásból lemegy kondiba és már jövő nyárra ha odafigyel felfigyelnek rá a csajok.

Ez a bonyolultság is olyan trendi szó lehet mint a szingliség, vagy mint sminkes videókat feltölteni youtobe-ra.

Ja és nem vagyok hímsoviniszta, csak erre a megállapításra jutottam.

Szóval férfi lényege (többségben)=jó punci

Nő érdeke (többségben)= izom, BMW esetleg helyes arc

Ha elolvastad akkor kösz, rem nem untad halálra magad :D

21/f

2015. jún. 8. 13:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha a fajfenntartás minden más ösztönnél magasabb rangú lenne, akarnék kölyköt. De nem. Jé. Most akkor hülye vagyok vagy a te logikádban van gebasz? (Költői kérdés, evidens, hogy a második.)
2015. jún. 8. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!