Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha egy lány smink mániás?
Pont most néztem egy videót, vagyis csak beletekertem ebbe:
https://www.youtube.com/watch?v=HEfH6zzStl4
Titeket ez zavarna? Hiszen ez nem két forint, nem is egészséges és a bőrnek sem tesz jót szerintem. Nektek mi a véleményetek a (sok) sminkről?
Miért zavarna? Abból kiindulva, h már van 2000 sminke, nem az én pénzemet fogja költeni. Az a személyes dolga h mi a mániája, amíg nem a drogozás, addig teljesen rendben vagyunk.
(Megjegyzem hány macsó ki lenne itt akadva, h egy csaj beleszólna a kis hobbijába, pl. autók, gitározás, műszaki kütyük stb - sokkal drágább mint pár kencefice).
A bőrének meg ami drága az nem tesz rosszat. Ezekben már többfajta védelem van mint egy űrhajóban. UV ellen meg százféle dolog ellen véd. Nem hinném h baja lesz, ez egy mese.
Az megint más kérdés h hogy keni magára, h aigényesen (és ezt azért egy "mániástól" el is várom) akkor teljesen jó. Lehet sok a smink, csak ne legyen vakolat, igénytelen stb.
Egyébként meg nem ilyen jutubés milliomosokból kéne kiindulni, egy átlagos magyar "sminkmániás" csaj az az, h van kb 20 db 500 Ft-os körömlakkja, pár kencéje, meg egy ilyen nagy szemfestékje sok színnel. Az ilyen amcsi libák, teljesen nem mérvadóak. Ott különebn is tizedannyiba kerülnek a sminkszerek mint nálunk, amennyire tudom.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!