Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi volt eddig a legnagyobb korkülönbség?
Figyelt kérdés
Azoknak a nőknek a válaszát várom akiknek már az átlagosnál nagyobb korkülönbséggel volt sex kapcsolatuk. Mik voltak a tapasztalatok jó és rossz téren.
Korod és a korkülönbséget is írj. :)
2015. jún. 7. 20:27
2/9 anonim 

válasza:

nem szexkapcsolat, hanem rendes párkapcsolat
+18év
24L
3/9 anonim 

válasza:

Hát férfiként mondom(fordítsd meg a szerepet és mintha nőként válaszoltam volna) 20 évesen voltam 43 éves nővel és most 21 évesen benne van a pakliban egy 51 éves, csak ő már eléégé határeset, hogy finoman fogalmazzak, úgyhogy lehet kimarad:D
4/9 anonim 

válasza:

14 év a pasi javára. Nagyon jó volt vele. Viszont az életmódunk másmilyen volt, ezért nehezebb volt összeegyeztetni a dolgokat.
20/L
5/9 anonim 

válasza:

19 év a pasi javára. Sokat tanultam tőle, minden téren. Sajnos olyan változás állt be az életemben hogy tovább nem lehettünk már együtt, pedig őrületes volt vele minden. Sajnálom hogy vége lett.
17L
6/9 anonim 

válasza:

Mondanám, hogy az utolsó csecsemő volt amikor töcskölték, de már az előbb is törölték a kommentemet. Szóval, nem! Érett felnőtt nő volt, de sajnos véget ért..
7/9 anonim 

válasza:

Egy hónap múlva leszek 18, 16 voltam mikor együtt voltunk. Egyrészt, mi közöd hozzá? Másrészt, csak profitáltam a dologból, szóval qrvára mindegy hány éves voltam, mert nem okozott bennem semmilyen lelki törést...
8/9 anonim 

válasza:

Egy 16 éves lány profitált a szexből. Milyen gyakorlatias világban élünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!