Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be próbálkozzam, egy duci milf -nél? 18/f
A továbbiakban nem fogom milfnek nevezni, mert utálom ezt a kifejezést.
Szóval a hölgy 45 éves és imerősöm anyukája... De nagyon szép arca van, igazábol 10 évet simán letagadhatna. Nem nagyon kövér, de duci, olyan 85-90 kg. (és talán 170+cm) és valami hihetetlen, hogy milyen hatalmas, de formás, szép popsija van. Egyébként a bőre is gyönyörű.
Igazából a fiával, aki valamivel idősebb nálam régebben barátok voltunk, de eltávolottunk. Külföldre költözött, stb. Inen ismerem az anyukáját... Általában csak a buszmegálóban, buszon szoktam vele találkozni, olyankor beszélünk és ennyi, de a múltkor úgy hozta a sors, hogy felmentem hozzá (elromlott a laptopja és azt néztem meg) és szerintem flőrtölt velem. Arról kérdezett, hogy van e barátnőm, amikor mondtam, hogy most nincs, akkor tulajdonképpen azt kérdezte (csak burkoltabban), hogy bulikon szoktam e találni csajokat 1 éjazakásra. De a legdúrvább az volt, hogy amikor kinyitotta a hűtőt és lehajolt (kicsi ott a tér, én mögötte a falnál álltam), a fenekét elég erősen az ágyékomhoz, péniszemhez nyomta.
Szerintetek bepróbálkozzam e nála, ha igen hogyan?
Az a baj, hogy így leírva egyértelmű, hogy rám hajtott, de azért ott nem volt az.
Elsősorban olyanokat kérdeznék, akiknek volt már (szex)kapcsolatuk idősebb nőkkel: Mennyire biztonságos a dolog, úgy értem nennyire diszkrétek? Nem szeretném, ha mások is megtudnák, valamint azt sem, ha rám tapadna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!