Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok kinek mondták már,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok kinek mondták már, hogy formás a popsija? Hogyan teszitek formássá?

Figyelt kérdés
Csajok írjanak, életkort is. Beszélgessünk. 25 / F

2015. jún. 7. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
6%
így akarsz felszedni valakit? xD gyökér
2015. jún. 7. 13:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem formás, mert napi szinten tolok eliptikus trénert (20-30 perc), meg gugolok rengeteget. Elég szépen domborodik kifelé :) Büszke is vagyok rá.

Mondjuk elkövettem párszor azt a hibát, hogy erre a hátsóra cicanadrágot vettem fel, és jött a sok perverz buzerák, volt aki fogdosott is, hát többet nem teszek ilyet.

De privátot nem kérek :)

21/n

2015. jún. 7. 13:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Hetero vagyok, szóval pasik érdekelnek és nem a nők :)

Van értelme ilyen kérdésben ilyen válasszal trollkodni?

Vagy az a gondod, hogy tényleg büszke vagyok a fenekemre?

Ha a kérdés mondjuk mellre vonatkozna, nem igazán írtam volna ide... mert a 75B-s mellemet pl. egy tök átlagos mellnek vélem, független hogy elég feszes.

De ha az neked jobban esik, nyugodtan támadj még! :)

2015. jún. 7. 13:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Akit nem érdekel a téma olvasson másik kérdést, van bőven.
2015. jún. 7. 13:56
 5/10 anonim ***** válasza:
szinte mindenkinek... többek közt nekem is
2015. jún. 7. 14:43
 6/10 anonim ***** válasza:

a jó a segged cica kifejezést többet hallottam, bár jobban örülnék, ha valaki úgy fogalmazna, mint te. egyébként heti 6 napot edzek, elliptikus trénert én is nyomom(szeretem is nagyon), és hálisten meg van az eredménye.

viszont nem kérek privátot.

21/L

2015. jún. 7. 15:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Pirosak :))
2015. jún. 7. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:

most vagyok 19 éves, nem járok kihívóan, de eljutott a fülembe,hogy minden fiú az osztályból sokszor bámulta a fenekemet,mert annyira kerek :D

anyukámtól és apukámtól örököltem,mindkettőjüknek nagyon szép nem csak az alakjuk,de a fenekük is ,kicsit büszke vagyok rájuk:D és tudom,hogy nem fog sokáig így maradni se az alakom,se a popsim, úgyhogy el kell kezdenem sportolni,mert csak akkor fog szép,feszes popsim maradni.

A barátom imádja, szerinte hülyeség aggódnom az alakom ls a fenekem miatt, de szerintem meg semmi sem tart örökké.

Rá kell vennem magam, csak egyenlőre az érettségire koncentrálok, ami még két és fél hét, majd utána nekiállok az edzésnek.

Régebben gyakrabban foglalkoztam a sporttal, bár erős túlzás,inkább csak otthon tornázgattam, felüléseztem ,és a fenekemre is tornáztam picit két kilós súlyzókkal xD ,nyilván nem volt feltűnő a változás, de szerintem volt értelme egy picit.

19N

2015. jún. 7. 15:41
 9/10 anonim ***** válasza:

nem öltözködök kihívóan *

(milyen hülyén fogalmaztam meg az előbb ....)

2015. jún. 7. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:

20L

leginkább a párom mondja, mivel mióta vele vagyok, az ismerőseim nem igazán közelednek hozzám flörtölés témával :)

de én is látom magamon, hogy mióta kondizok, sokkal jobb mint régen. Guggolás, kitörés, lábtoló szokott lenni, minél nagyobb súllyal. Persze egész testre edzek, csak most a fenékről szólt a kérdés

2015. jún. 7. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!