Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok, nektek tetszik ez a test? Szexuálisan vonzó?
Lányoktól a fiút kérdezem, fiúktól a lányt természetesen. De alkothattok véleményt mindkettőjükről
Szerintem a fiú teste szexi de a lány 0 derékkal nem valami vonzó. Pedig amúgy szép fitt sportos teste van. Ha valaki rendszeresen sportol törvényszerűen eltűnik a dereka?
Túl széles válla van a lánynak, na meg a dereka sem az igazi, valóban, nekem az ilyen alak nem igazán jön be.
A srácnak férfi szemmel nézve is jó a felépítése
mindketten jóval izmosabbak az átlagnál
a derék genetika kérdése, a csípőcsont ugyanis egy csont.
akinek alacsony a testzsírja, annak nem lesz zsíros a dereka, de nem a zsírtól lesz valami nőies. A domburulatok pl a fenéken az izomtól lesznek szépek.
Nekem egyik sem tetszik kifejezetten. Biztosan rengeteg munka van egy ilyen testben, és ezért minden elismerésem az övék, de csupán ettől nem lesz automatikusan esztétikus valaki az én szememben. Számomra az ilyen test egyszerűen nem természetes.
Én a képen látok egy két ajtós gardróbszekrényt a bal oldalon. A gorilla testalkatot én nem szeretem, a vékony, szálkás férfiak az eseteim.
A lány teste valahol figyelemre méltó, mert nagyon fitt és egészséges. Viszont mégis azt kell, hogy mondjam, nem fogadnám el. Nincs dereka, nincsenek szép nőies combjai, széles a válla, ráadásul a fürdőruha borzalmasan előnytelen neki. Mondjuk ez a bugyi számomra érthetetlen, az ilyen senkinek sem áll jól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!