Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szomszéd szinte pucéran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszéd szinte pucéran kelleti magát folyamatosan a gyermekeimnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A szomszéd lány kb 18 év körüli. A két ház között fa kerités van de vannak közte kis rések amin átlátni. Ez a nöszemély meg egy szál tangában meg kis bikini topban napozgat meg zenét hallgat. Volt hogy nem volt rajta bikini felsö és ugy. Mit képzel ez magárol hogy meztelenkedik??
2015. jún. 7. 13:28
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
67%
A címét írd meg, majd én lerendezem :D
2015. jún. 7. 13:47
 12/40 anonim ***** válasza:
96%

El bírom képzelni mekkora felháborodást kelt a férjedben, hogy állandóan néznie kell a tökéletes mellű, seggű, szépszemű szomszédlányt! Elgondolkodik róla hogy hogy az asszonyból, lehet hogy 2-is kijönne ilyen! :-)

A gyerekeknek természetes a meztelenség!

Csak a beteges felnőttek alakítanak ki bennük szégyenérzetet! Örülj hogy az uradnak meghozza az étvágyát!

Gondolom vacsorázni csak az otthoniból fog!

A lány a saját telkén tök pucéran is lehet!

(mennék megnézném!)

2015. jún. 7. 13:51
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem olyna nagy szám. Persze fiatal meg szép az arca de nincs jo teste husis eléggé. De akkor is a gyerekek elött ezt müvelni?? Nem hiszem el hogy csak engem háborit ez fel.
2015. jún. 7. 13:52
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
betonkerítés
2015. jún. 7. 13:54
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe sem jutott, hogy nem a gyerekeknek kelleti magát? Nem kéne leskelődni. Tipikus buta anyuka vagy. Kb 10en leírták, hogy mi a megoldás, de leszarod, csak mondod a hülyeséget. Ha kertesházban laknék, én akár meztelenül is napoznék simán, nem zavarna, hogy ki kukkol, meg leskelődik utánam.
2015. jún. 7. 13:56
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell a kis réseket kukucskálni és nem fogják látni a kisgyerekek.

Amúgy én is 18 éves lány vagyok és elhiheted,hogy nem a 13 éves gyerekeid előtt akarja magát kelletni..Mivel nincs suli,dolgunk sincs sok (gondolom ő is most érettségizik) így miért is ne feküdhetne ki napozni? Napozni meg had napozzon már úgy ahogy akar. Vagy te hosszúnadrágban meg pólóban szoktál napozni? Meg gondolom a gyerekeid is 30-35 fokokban bundában járkálnak otthon.

2015. jún. 7. 14:01
 17/40 anonim ***** válasza:
96%
Vagy inkább az zavar,hogy apukának is felkeltette a figyelmét?!
2015. jún. 7. 14:01
 18/40 anonim ***** válasza:
98%

most komolyan . mi a jó k__va any__ban kéne napoznia? és mitől r__anc ha otthon csinálja ?

De k__va prűdnek tetszik lenni Margit néni.

2015. jún. 7. 14:05
 19/40 anonim ***** válasza:
98%

Ezért miért lenne r1banc? Atya ég!

Majd biztos a 13 éves gyerekeknek kelleti magát... baj van, de nem a 18 éves lánynál.

2015. jún. 7. 14:11
 20/40 A kérdező kommentje:
A fiaim kiváncsiak johogy leskelödnek. Mikor mondták hogy egy szál tangában napozik nem hittem el nekem is muszáj volt átnéznem. De akkor meg miért nem terit magamellé valamit hogy az mögött napozzon? De nem! Ö semmi nélkül. Van medencéjük és volt hogy ott kamatyoltak este valami hapsival. Undorito! Feltünési betegség..
2015. jún. 7. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!