Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Úgy néz ki ma este végre megvalósult a cuckold fantáziám. De már nem biztos hogy akarom ezt.
Na hogy aludtál?
Küldött menet közben is fotókat a történtekről?
Meg lennék lepve, ha kapna itt valaki választ, ez a történet nem hiszem, hogy erről szólna.
Én kamunak tartom az egészet, egy "unatkozó, hülye gyerek" szórakozásának.
Látszik a válaszokon, a válaszok értékelésén, de főleg abból, hogy azonnal jelentkezett egy olyan nő (?), aki már átélt (!) hasonlót, és be is jött neki.
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenkinek az eddigi kommentjeit,azoknak is akik lelket öntöttek belém és bátorítottak és azoknak is akik szimplán lemarháztak vagy kamunak tituláltak.A lényeg hogy kommentjeikkel sikerült kissé elterelniük a figyelmemet az aggódásról azon a lelkileg kritikus estén.
Az éjszaka folyamán egyáltalán nem aludtam,de reggel valahogy csak elbóbiskóltam mert olyan 11 körül a barátnőm keltett fel.Lehet gyengének fogok tűnni de az első kérdésem nem az volt hogy volt e szex vagy hogy milyen volt,hanem azt akartam hallani hogy csak engem szeret és velem tervezi a jövőjét továbbra is.Nagyon megölelgetett ,megpuszilgatott és megnyugtatott hogy csak én számítok neki és megkérdezte készenállok e rá hogy elmesélje a történteket vagy és ha igen mennyire legyen őszínte. Nagyon fel voltam dobva hogy nem veszítettem el úgyhogy minden részletet tudni akartam. Természetesen megtörtént a dolog és az exe 5 x élvezett el a barátnőm meg számolni sem tudta pontosan de azt mondta minden 10/10 volt. Nagyon felizgatott a dolog ahogy elmesélte és azonnal szeretkezni akartam vele de annyira duzzadt és érzékeny volt a pu**ija az egész éjszakás strapától hogy kérte várjunk egy napot ezzel ,de másnap megtörtént és isteni volt. Elmondtam neki hogy rengeteget aggódtam és legközelebb szeretnék jelen lenni.Beszélt az exével de ő még nem igazán akar velem találkozni ilyen helyzetben de úgy belement hogy feljön hozzánk éjszakára de én a másik szobában legyek ne találkozzunk.Kezdetnek szerintem ez elfogadható kompromisszum főleg hogy párom is nagyon szeretne mihamarabb újra lefeküdni vele.Ha minden igaz ezen a héten szombaton lesz az ominózus éjszaka.
Ez most komoly?
Lefekszik a csávóval és azt mondja hogy csak téged szeret. Te ezt benyeled oké.
De hogy még a csaj nagyon le akar feküdni a csávóval te meg még élvezed is. Na ez beteg...
Hogyne a csávóval sokkal jobb a szex, te neked meg jobb az anyagi háttered vagy jobban szeret.
Szerintem neked se lenne rossz ha 2 csajjal lehetnél kedved szerint. Az exe nem mond semmit mert neki elég ha szétlövi a csajt, de te meg ,,szereted''.
Igazából szerintem meg is érdemlitek egymást ezek szerint. A csaj ..... te meg beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!