Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Úgy néz ki ma este végre megvalósult a cuckold fantáziám. De már nem biztos hogy akarom ezt.
Haver, hívd fel és mond meg neki hogy ne tegye!
Az eszedbe sem jutott hogy el is veszítheted?
Igaz elég furcsa a bnőd hogy ezt megteszi.
Jól felb*sztátok az agyam ezzel a hülyeséggel!
Nekem volt már ilyen kapcsolatom, és azt kell hogy mondjam ha tényleg szeret téged ki fog melletted tartani, ha meg nem akkor bumm lesz majd másik lány.
Nálunk úgy volt hogy a pasim nem volt olyan jó az ágyban, volt is egy kis komplexusa emiatt, de mondta hogy nincsen baj, sőt izgatja is a dolog meg minden. Megtörtént az első félrelépés (az engedélyével) és egy nagyon jó szexbe torkollott. Szex közben ki tudtam kapcsolni az érzelmeimet és csak a testi részére koncentrálni, nem is mentünk szét. Más pasikkal csak szex vele meg minden más + lelki érzelmi dolgok. Visszagondolva nagyon jó kapcsolat volt és a kötelék a mai napig megvan köztünk.
Csak sok pár nagyon felelőtlenül csinálja a dolgot, inkább elkapkodja, nem várja meg még az érzelmi szál teljesen kifejlődik és ez rejti a kockázatot igazából.
26# Nem nullázódott le volt köztünk szex, ugyanannyi mint eddig, sőt közelebb is kerültünk egymáshoz az események után.
27# Persze lotyó, gondolhatod nem én vetettem fel. Egyszerűen vannak férfiak akik erre izgulnak, most ki vagy te hogy megmond nekik mi a frankó és mi nem? Egyszerűen kipróbáltunk új dolgokat, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!