Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
velem valaki pár hete itt leállt "veszekedni velem",hogy a saláta punci csúnya,meg hogy a barátomnak nyilván nem jön be annyira,meg sajnálja a barátomat.
ÉS már nagyon sok ilyen,hasonló kérdésnél mindig a váláaszolók ugynevezett "babapunci"pártolók .
Tisztába vagyok vele,hogy mindenki más,és mindenkinek más tetszik, de akkor se értem,hogy lehet legusztustalanozni,azt a puncit,amin egy picit lógnak a kisajkak= tehát látszódnak a kisajkak.
Nekem olyan furcsa,ha egy puncin nem látszódnak a kisajkak.
minden punci élvezetes ha a gazdája is az!
A "saláta" viszont sokkal több lehetőséget ad. Ahogy a 2-es is írta lehet vele mindent csinálni. És a látvány is sokkal izgalmasabb mikor épp ki-be huzogatod a farkad! Nagyon izgató ahogy rátapad és szinte látszik, hogy nem akarja elengedni :)
Az én páromnak ilyen, sőt neki nagyon kilógnak a kisajkak, de egyszerűen imádom! Bele vagyok teljesen bolondulva!!! Főleg mikor pucsít vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!