Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért fontos így is?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos így is?

Figyelt kérdés

Ha egy lánynak kicsi, szűk hüvelye van, amit még össze is tud húzni, akkor miért fontos még az anál? Orál is megy, meg amúgy minden más is, szerepjáték, idegen helyen szex stb stb...

Akkor miért fontos még az anál is?

2015. jún. 6. 13:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért nem a kedvedet akartam elvenni:) Amúgy Hány éves vagy? Nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok, hogy egy vidéki szakközépben van ez vagy a BME-n.
2015. jún. 7. 00:50
 12/18 Joe.38 ***** válasza:

Miért? Mert a pasik szeretnek a nőbe élvezni. Bele. No most nőbe megbízni csak rá hagyatkozni? Egyedül ő dönt fogamzás vagy fogamzás gatlasról? Poli szexnél pasi is biztonságba érezhwti magát érzi is gyerek nemzés miatt.

A pasi alapvetően dominans. Persze sok nyúl bele is van de az a selej azt most hqgyjuk az más téma. Szóval alapból dominans. Ergo a seggbe fenyítéssel ezt is megkaphatja. Érrzheti ó az aki irányít. Ez fontos érzelmi tény. Lehet ezt cizellalni meg félre és bele magyarázni. De mi is a fóld álatvilágának része vagyunk. Eszünkkel kiemelkedtünk ez is tény. De a szaporodasi ósztón a ferfi " vadász" ösztóne észel nem tüntethető el legfeljebb csillapítható. Ma az ember az étkezest es a szexet élvezetből.is üzi.Söt legtöbbször abból. Hisz több a dugas mint az abból létrejövő utód. Ergo nem akar mindig utodot de dugni igen. Gumit egyik férfi se szereti. Gyógyszert ami mellekhatásos azt meg elvárja parjától hogy bevegye? És tudja e ellenőrizni? Mi marad? Popo szex.

2015. jún. 7. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Na eddig ez max mellékes ,,érvnek" tűnt mellette. Inkább mint izgató tényező említeném, de igazad van, ez is egy megközelítés.
2015. jún. 7. 08:18
 14/18 A kérdező kommentje:

Joe, már sokszor belefutottam az Ön válaszaiba...

Olyan nőt kell találni, akiben meg lehet bízni, ennyi az egész. :) Ha Ön nem talált ilyet, az nem a női társadalom hibája, hanem az Öné, mert rossz helyen keresett. :)

22 éves vagyok, és egyetemre járok, de nem a BME-re...

2015. jún. 7. 19:33
 15/18 A kérdező kommentje:

Ja, és a dominancia... igen, azt gondoltam, hogy a férfi uralkodni akar.

Csodás kilátások. Tényleg nem lesz senkim.

2015. jún. 7. 19:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Ne mondd ezt!!!:)Milyen egyetmre jársz? Nyugi nem felszedni akarlak, csak kíváncsi vagyok, meg talán tanácsot is tudnék adni merre keress:) Bár szerintem a mai világban, ha normálisat akarsz találni akkor majd kompromisszumokat kell kötnöd.
2015. jún. 7. 20:30
 17/18 A kérdező kommentje:

Utolsó kedves vagy, de furcsa elhinnem, hogy te meg tudod mondani, hogy melyik egyetemen hol találom azokat a férfiakat, akiknél nem kötelező az anál :D

És persze, hogy kompromisszumokat kell kötnöm, hiszen nincs olyan férfi, akinél nem kötelező. Az a baj, hogyha csinálom, akkor meg teljesen elmegy a szex minden további formájától a kedvem, így inkább nem lesz senkim.

Köszi a válaszokat!

2015. jún. 7. 22:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia hát ez nem semmi téma na én nem erősítem a kéményseprő társadalmat ha valaki nem elégszik meg a puncival /mert van a puncinak elég gyönyört adó formája/ akkor aki kényszerít vagy kényszert érez a popsi sex re azt kívánom neki hogy kapjon olyan fertőzést egyszer hogy többet ne álljon fel neki vagy tövig sz...s legyen a farka mikor végez hát nagyon szexi lesz biztos

Ha van orál meg finom szűk a puncid és ez nem elég hát akkor el kell zavarni az állatkertbe a medvéhez majd az elmagyarázza neki hogy az anál nem olyan biztonságos!

2015. jún. 22. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!