Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Lehetséges ez?
A problémám az lenne ha merevedésem van nem élvezem egyből a sexet,kicsit maszturbálnom kell hogy ráhangolódjak.
Ez normális?
Feláll egyből de mégsem izgultam fel volna?
24/F
Bár a férfiakat kérdezed, remélem, nem haragszol, ha nőként válaszolok:
Én speciel eléggé zokon venném, hogy ha a párom - bár látszólag harcrakész - nem izgulna fel attól, hogy ott vagyok, kényeztetem, hanem saját magát még masztival rá kellene hangolnia!
Nem masztizol véletlenül túl sokat? Lehet, már megszoktál egy bizonyos erősségű szorítást, vagy tempót...
Emiatt gondolok arra elsősorban, hogy valami állandó a maszti során. A szög, amiben tartod, a szorítás erőssége, vagy a tempó... és ehhez hozzászoktál, és ez szex során nincs meg.
Ha ez a baj, ezen könnyű segíteni, de ha mégsem, ártani nem ártasz vele: ha masztizol, akkor ne mindig ugyanúgy! Válts kezet, változtasd az erősséget, fogást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!