Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk számára nagyon kiábrándító ha az első szex
alkalmával melltartóban van a lány?
Utolsóelőtti.
Bajunk. Már megint ez a többesszám. Kértelek, hogy ne beszélj az én nevemben, mert tudtommal senki nem nevezett ki a férfi nem szóvívőjének.
Vagy tudathasadásos vagy?
2015. jún. 7. 02:42
Sokkal kiábrándítóbb melltartós csajjal szexelni, mint egy kicsit lógó mellű csajjal... Az meg szerintem nembaj ha puhák a melleid bár nem igazán értem, mire érted, nem kell az a melltartó szex közben
2015. jún. 7. 17:13
2015. jún. 8. 12:49
Kedves 11-es, a két hozzászólás nem ugyanattól a személytől származott, az első én voltam (akinek beszóltál) és különben nekem semmilyen mell nem jön be, max a pasiké, ugyanis nő vagyok.
2015. jún. 10. 18:40
Akkor meg Pláne milyen jogon ugatsz az én nevemben? Nem te fogod megmondani, hogy nekem milyen mellek jönnek be. Mint ahogy én se mondom meg, hogy a csajoknak mekkora farok kell.
2015. jún. 10. 18:55
Nem is a te nevedben beszéltem "kedves"... Azt mondtam, hogy az igazi férfiaknak, az igazi mellek kellenek. Beszélgess pár igazi férfival, mind azt fogja mondani, hogy igazam van.
2015. jún. 13. 17:45
Nincs igazad. Gondolom te is ilyen elől deszka hátul léc kategória vagy, ezért írtad ezt az önámító baromságot.
2015. jún. 13. 21:51
Tévedsz :D De mindegy is, mert nem akartalak megbántani, szíved joga műdolgokra izgulni, vagytok egy páran.
2015. jún. 14. 02:09
Ki mondta, hogy kizárólag mű dolgokra élvezkedek? Azt mondtam, hogy inkább legyen mű, mint ilyen lapos síkság. Ennyi erővel a mesterségesen felsztetoidozott izmok is műk. Aki meg a műtöttre gerjed, Nehogy már ne legyen igazi férfi.
2015. jún. 14. 05:31
Hagyjad, csak ezzel vigasztalja magát, mert lapos a melle. Elég naív vagy drágám, ha elhiszed azt a szöveget a férfiaktól. Nagy lógó mellű nőknek azt mondják, az a szép, inkább mint kicsi legyen; kis mellű nőknek azt mondják inkább legyen kicsi és feszes, mint lógó vagy mű, műmellűeknek meg azt, hogy inkább legyen mű, mint kicsi, vagy nagy de lógó. :)))
A saját kis önbizalomhiányod pótlására ne itt harciaskodj és próbáld azt hinni, hogy a férfiak nagy része utálja a mű melleket. Egyébként sem mindenki hatalmas lufikat csináltat, sokan csak egy ízléses B-s vagy C-s mellett, náluk pedig elsőre nem is feltűnő, hogy ne lenne igazi. :)
2015. jún. 19. 19:06
Kapcsolódó kérdések: