Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit maci vagyok mostanában! Van akinek bejön az ilyen férfi?
"Vagy heréljem ki magam mert a ..."
Ez neked jobb megoldásnak tűnik, mint sportolni, és ledobni a súlyfeleslegedet, hogy vonzóbb legyél a lányok szemében?
Páwa 60 kilósnak meg nem kell lenned, ha nyitott szemmel jársz, akkor láthatsz elég sok más testalkatú fiút, férfit barátnővel az oldalán - többek között mackós testalkatúakat is.
182/95
Voltam mondjuk hosszabb ideig 80 kiló. Napi szinten edzés kellett hozzá. Jött egy lány és lelkileg összetört. Meghíztam nagyon. Pár hónapja újra foglalkozom a testemmel de makacskodik és lehet köze van hogy már lassan 30 leszek de nem érek semmit az edzéssel.
Nekem pl mindig is jobban tetszettek azok a férfiak, akiknek van hasuk és mackósabb alakjuk van. Legyen erős-izmos, de legyen pocakja (jót lehet rajta aludni!).
:))
Ők az igazi férfiak számomra! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!