A nőknek bejön, ha a férfiak felhajtják az ingujjukat és kilátszik az alkarjuk. Van ilyen fordítva is, milyen női öltözködési "trükk", "mód" jön be a pasiknak?
Tényleg bejön, bár ettől még nem fogok ráindulni egy pasira se.
Szerintem a pasiknak változó hogy mi jön be, van aki imádja a szoknyákat, a férjem inkább dekoltázs-párti. Van akinek a leengedett haj tetszik, másnak pont a feltűzött. Van aki odavan a magassarkúért, meg egyéb nőies dolgokért (ékszer, smink, mozgás). Van akit semmivel nem lehet megtéveszteni és csak a tökéletes alakú lányok érdeklik :).
Valahol olvastam, hogy egy tanulmány szerint a hosszú karú nők jobban bejönnek a pasiknak mint a rövid karúak. Lehet, van még néhány ilyen, talán ősi és általános dolog, de gondolom nem sok és lehet, nem is annyira általános. Az annyit emlegetett derék-csípő arány az én páromnak semmit nem számít, mivel ő dekoltázs (nem mell hanem váll és nyak) mániás.
Ahogy az 1. is írta ízlések és pofonok.. Szerintem a legjobb "trükkök" az ápoltság, a szép mozdulatok, a harmónia, a magabiztosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!