A nőknek bejön, ha egy férfi borostás?
Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 18:19
1/18 anonim válasza:
Nekem például nem, de van akinek meg kifejezetten ez tetszik, vagy esetleg a hosszabb arcszörzet:)
2/18 anonim válasza:
Nekem bejön, ha nem kelt igénytelen hatást. És azért ne két hetes borostát hordjon. Hiába na, azt is tudni kell viselni.
5/18 anonim válasza:
Tulajdonképpen igen is meg nem is. Igen, mert férfias hatást kelt; nem, mert szúr. Ha csak nézegetni kell, akkor a borostás a nyerő. :)
6/18 anonim válasza:
Van olyan pasi akinek jól áll, az tetszik is. De pl az én barátomat inkább öregíti, meg annyira nem áll neki jól, ezért rajta annyira nem tetszik.
7/18 anonim válasza:
Az én barátnőm nem szereti, mert bök.
8/18 anonim válasza:
Én nem szeretem, ahogy az ilyen kérdéseket sem, mert tudhatnád magadtól is hogy mindenkinek más az ízlése, így nem lehet azt mondani hogy bejön a csajoknak, meg azt sem hogy nem.
9/18 anonim válasza:
én is imádom de csak az 1-2 naposat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!