A nőknek bejön, ha egy férfi borostás?
Figyelt kérdés
2008. szept. 18. 18:19
11/18 anonim válasza:
A borosta "jó oldalára" születni kell! :D
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön.Szerintem jól néz ki, de még jobb ha az illetőnek van kecskeszakálla is :)De hátránya is van az hogy nagyon de nagyon tud szúrni :(
15/18 anonim válasza:
Ha csak borostás,szakáll meg egyebek nélkül,az nagyon bejön,főleg,ha még jól is áll egy pasinak,akkor meg főleg.
16/18 anonim válasza:
Nagyon férfias, ha valakinek jól áll a borosta és van is "hozzá való" szőrzete. Viszont tényleg nagyon bök, szóval egy romantikus éjszakán inkább ne. :D De sajnos olyanok is meghagyják sokszor akiknek nem kéne és igénytelen hatást kelt...
17/18 anonim válasza:
Én az apukámon nem tudom elviselni, mert ha hozzábújok, akkor szúr. Viszont a barátomon kifejezetten szeretem. Mondjuk ez azért is van, mert jóval gyengébb a borostája. (17 éves:))
Szerintem alapvetően bejön a nőknek, csak ne az igénytelenség érzését keltse.
18/18 anonim válasza:
oda és vissza vagyok érte:D és lehet hogy csak én vagyok a hülye de engem a barátom még soha sem szúrt vele:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!